«Γεύμα αγάπης» για 2.000 άπορους και αστέγους από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

«Γεύμα αγάπης» για 2.000 άπορους και αστέγους από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Στο κλειστό του Ρουφ και στο Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του δήμου Αθηναίων συνάνθρωποί μας πέρασαν στιγμές χαράς την πρώτη ημέρα του χρόνου

«Γεύμα αγάπης» για 2.000 άπορους και αστέγους από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
Δίπλα στους εκατοντάδες συμπολίτες μας που πλήττονται περισσότερο από την κρίση  βρέθηκε το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ αναλαμβάνοντας πλήρως τα έξοδα του γεύματος και του δείπνου του καθιερωμένου «Γεύματος Αγάπης» του Δήμου Αθηναίων.

Εκατοντάδες συνάνθρωποί  μας διασκέδασαν και αντάλλαξαν ευχές για το 2015, σε δύο διαφορετικές εκδηλώσεις, στο κλειστό γήπεδο του Ρουφ και στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων στο Κέντρο Υποδοχής Αστέγων της Αθήνας. 



Κλείσιμο


Η κυρία Αναστασία τόνισε πως έρχεται στο συσσίτιο κάθε χρόνο απο τότε που ξεκίνησε βρίσκοντας μια θαλπωρή.

«Χρόνια πολλά υγεία και ότι επιθυμείτε εσείς και η οικογένεια σας. Έρχομαι κάθε χρόνο απο τότε που ο δήμος ξεκίνησε τα συσσίτια για απόρους και άστεγους. Περνάμε πολύ καλά και βρίσκουμε μια θαλπωρή εδώ» λέει στην κάμερα του protothema.gr.





Ο κύριος Δημήτρης που είναι οχτώ χρόνια άνεργος ήρθε για πρώτη φορά πριν από δύο χρόνια στα συσσίτια του δήμου και ευχήθηκε στον δήμαρχο να συνεχίσει να κοιτά τους απόρους ανθρώπους

«Έρχομαι από πρόπερσι. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τον δήμο της Αθήνας και τον δήμαρχο και ευχόμαστε να συνεχίσει να είναι καλός με τον κόσμο και να κάνει τα συσσίτια τόσο ωραία».




Όπως και τα Χριστούγεννα έτσι και την Πρωτοχρονιά 2.000 συνάνθρωποί μας είχαν την ευκαιρία και αντάλλαξαν ευχές στέλνοντας μηνύματα ελπίδας, αισιοδοξίας και αγάπης για το νέο έτος.

Συνολικά 700 συμπολίτες μας γευμάτισαν στο κλειστό γήπεδο του Ρουφ ενώ άλλες 1.300 μερίδες διανεμήθηκαν από το ΚΥΑΔΑ στην Πειραιώς.

Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ συνεχίζει να στηρίζει εκείνους που πραγματικά έχουν ανάγκη κατανοώντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν συνάνθρωποί μας. 











Στην εκδήλωση παρέστη και ο δήμαρχος της Αθήνας Γιώργος Καμίνης και μοίρασε ευχές στους άπορους ευχαριστώντας ταυτόχρονα όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης.

«Ευχαριστω ολους όσους συνέβαλαν για την εκπλήρωση αυτού του γεύματος και ιδιαιτέρως το Πρωτο Θεμα».






Το εορταστικό γεύμα περιελάμβανε στο κυρίως πιάτο αρνάκι με πατάτες, στο τραπέζι υπήρχαν σαλάτα, τυρί, τζατζίκι με νερό και αναψυκτικό ενώ για γλυκίσμα είχε φρούτο, γλυκά της εποχής καθώς και βασιλόπιτα.

















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης