Δύο τσιγγάνοι ύποπτοι για τη δολοφονία του Γκανέζου φύλακα στη Ρόδο

Δύο τσιγγάνοι ύποπτοι για τη δολοφονία του Γκανέζου φύλακα στη Ρόδο

Οι αστυνομικοί περιμένουν την ταυτοποίηση του γενετικού υλικού τους με αυτό που βρήκαν στον τόπο του εγκλήματος για να τους συλλάβουν

Δύο τσιγγάνοι ύποπτοι για τη δολοφονία του Γκανέζου φύλακα στη Ρόδο
Δυο τσιγγάνοι θεωρούνται ύποπτοι για τη δολοφονία του 66χρονου Γκανέζου φύλακα της εταιρείας σκαφών στο Κορακόνερο της Ρόδου, αλλά οι αστυνομικοί της Ασφάλειας περιμένουν την ταυτοποίηση του γενετικού υλικού τους με αυτό που βρήκαν στον τόπο του εγκλήματος για να τους συλλάβουν.

Οι ύποπτοι είχαν προσαχθεί την περασμένη Δευτέρα, κατά τη διάρκεια επιχείρησης που έγινε στον καταυλισμό τσιγγάνων που βρίσκεται πολύ κοντά στις εγκαταστάσεις της εταιρείας. Τα στοιχεία σε βάρος τους, όμως, δεν επαρκούν για να κατηγορηθούν, αν και στο οπτικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα που τους κατέγραψε ο σωματότυπός τους φαίνεται να ταιριάζει, σύμφωνα με την «Δημοκρατική» που δημοσιεύει καρέ από το βίντεο.

Το DNA δύο εκ των συνολικά τεσσάρων δραστών, που είχαν στόχο τα δυο χρηματοκιβώτια μέσα στα οποία υπήρχαν 6.000 ευρώ αλλά δεν κατάφεραν να τα πάρουν, βρέθηκε στο σεντόνι που είχαν τυλίξει στον λαιμό του θύματος. Οι εισβολείς που φορούσαν κουκούλες είχαν χτυπήσει αλύπητα τον άτυχο νυχτοφύλακα, η σορός του οποίου φέρει κατάγματα στο αριστερό πόδι, στην αριστερή επικαρπική χώρα και πολλαπλές κακώσεις στο πρόσωπο, ενώ πιθανολογείται ότι τον πέταξαν από ύψος στο έδαφος!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης