LIVE

Κορωνοϊός

Ουρές χιλιομέτρων από εγκλωβισμένα αυτοκίνητα στη Λίμνη της Υλίκης

Ουρές χιλιομέτρων από εγκλωβισμένα αυτοκίνητα στη Λίμνη της Υλίκης

Οι οδηγοί είναι αντιμέτωποι με χιονοθύελλα - Απεγκλωβίστηκαν μετά από 7 ώρες οι οδηγοί στο Κάστρο Βοιωτίας - Σε ποιους δρόμους έχει διακοπεί η κυκλοφορία και σε ποιους είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες - Δεκάδες κλήσεις στην Πυροσβεστική για πεσμένα δέντρα 

Σε λευκό κλοιό βρίσκεται από χθες η χώρα, ενώ πολλά είναι τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο από τον παγετό, αλλά και στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω των θυελλωδών ανέμων.

Από τις έξι σήμερα το πρωί μέχρι και τις δώδεκα η Πυροσβεστική είχε δεχθεί 65 κλήσεις για κοπές δέντρων στην Αττική, ενώ απίστευτη ήταν η ταλαιπωρία των οδηγών στο Κάστρο Βοιωτίας που έμειναν εγκλωβισμένοι τουλάχιστον επτά ώρες στα αυτοκίνητά τους, λόγω νταλίκας που «δίπλωσε».

Ωστόσο, το μεσημέρι έγινε γνωστό πως υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων στην Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος της Λίμνης της Υλίκης, καθώς οι οδηγοί είναι αντιμέτωποι με χιονοθύελλα.Έτσι, εκατοντάδες αυτοκίνητα έχουν ακινητοποιηθεί κατά μήκος της Εθνικής Οδού, ενώ από το 90ο χλμ Αθηνών – Λαμίας, η κυκλοφορία γίνεται μόνο με αλυσίδες.


Χιόνια στη Βοιωτία


Εν τω μεταξύ, για περισσότερες από 8 ώρες έμειναν από χθες το βράδυ εγκλωβισμένοι οι οδηγοί στην Αθηνών - Λαμίας στο εκατοστό τέταρτο χιλιόμετρο, στο Ακραίφνιο, στο ρεύμα προς Αθήνα, καθώς δίπλωσε και εκεί νταλίκα. 

Πολλοί οδηγοί φορτηγών αυτοκινήτων γνωρίζοντας ότι έχει κλείσει η εθνική οδός παρέμειναν για αρκετές ώρες σε διάφορα άλλα σημεία του εθνικού δικτύου περιμένοντας να ανοίξει ο δρόμος για να συνεχίσουν το ταξίδι τους, με αποτέλεσμα αυτή την ώρα να υπάρχει μεγάλη κίνηση στο εθνικό δίκτυο.


Χιόνια στον Τυμφρηστό από LAMIASTARGR

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 10 χθες το βράδυ όταν μια νταλίκα που κινούνταν με κατεύθυνση την Αθήνα στο 105-ο χλμ κοντά στο Ακραίφνιο, δίπλωσε και ακινητοποιήθηκε. Η νταλίκα δίπλωσε κατά τέτοιον τρόπο που είχε αφήσει ένα ρεύμα κυκλοφορίας ανοικτό προς Αθήνα με συνέπεια από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 4:30 τα ξημερώματα να εξελίσσεται η κίνηση όλων των αυτοκινήτων από ένα ρεύμα κυκλοφορίας. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, για τα ΙΧ αυτοκίνητα δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, αντίθετα για τα μεγαλύτερα αυτοκίνητα χρειάζονταν προσοχή αφού περνούσαν οριακά. Οι καιρικές συνθήκες ήταν άσχημες και δεν υπήρχε δυνατότητα μέσα στη νύχτα για απομάκρυνση της νταλίκας γιατί θα έπρεπε να κοπεί η κυκλοφορία στο εθνικό δίκτυο.

Όμως λίγο πριν τις πέντε τα ξημερώματα ένα λεωφορείο που κινούνταν προς Αθήνα ακριβώς σε εκείνο το σημείο ντεραπάρισε με συνέπεια να κλείσει κάθετα το ένα ρεύμα του εθνικού δικτύου προς την Αθήνα.


Χιόνια στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας από LAMIASTARGR

Ουρές χιλιομέτρων σχημάτισαν φορτηγά αυτοκίνητα και ΙΧ, καθώς δεν υπήρχε δυνατότητα να κινηθούν στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Αθήνα. Μέχρι τις 7 το πρωί ο γερανός που έφτασε στο σημείο απομάκρυνε αρχικά το λεωφορείο και στη συνέχεια τη νταλίκα και αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία. Χρειάστηκαν πάνω από δύο ώρες για επανέλθει ομαλή ροή αφού εκατοντάδες φορτηγά και ΙΧ είχαν παραμείνει εγκλωβισμένα για περισσότερο από τρεις ώρες στο εθνικό δίκτυο χωρίς να υπάρχει δυνατότητα εναλλακτικής διαδρομής.Προβλήματα από τις χιονοπτώσεις και στους τρεις νομούς της Δυτικής Ελλάδας

Ωστόσο, προβλήματα στο ορεινό οδικό δίκτυο και των τριών νομών της Δυτικής Ελλάδος έχουν προκαλέσει οι χιονοπτώσεις.

Ειδικότερα, κλειστές παραμένουν οι επαρχιακές οδοί Πούντας- Καλαβρύτων, στην Αχαΐα και Άνω Χώρα Ναυπακτίας- Μακριά Ράχη, στην Αιτωλοακαρνανία.

Στην Αχαΐα, απαραίτητη είναι η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην εθνική οδό Πατρών- Καλαβρύτων, μέσω Χαλανδρίτσας, από την περιοχή Καταρράκτη έως την περιοχή Μίχα Τσαπουρνιά. Επίσης, αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται στις επαρχιακές οδούς Καλαβρύτων- Κλειτορίας, μέσω Πριολιθίου, από το 17ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Αιγίου- Πτέρης, καθώς και σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο των Καλαβρύτων.

Στην Αιτωλοακαρνανία, απαραίτητη είναι η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην επαρχιακή οδό Ναυπάκτου Άνω Χώρας Κρυονερίου- Ελατού και στις δημοτικές ενότητες Πυλλήνης και Αποδοτίας, στα σημεία Σύμης και Λιμνίτσα.

Στην Ηλεία, αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται στην εθνική οδό Μεγαλόπολης- Ανδρίτσαινας- Επικουρείου Απόλλωνα και στις επαρχιακές οδούς Ανδρίτσαινας- Λυνίσταινας- Κρεστενών και Σκληρού- Νέδα- Αμπελιώνα- Αγ. Σώστη Οιχαλίας.

Διακοπές της κυκλοφορίας λόγω της έντονης χιονόπτωσης σε περιοχές της Αττικής – Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες 
   
Εν τω μεταξύ, απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες σε διάφορες περιοχές της Αττικής λόγω της έντονης χιονόπτωσης, ενώ σε κάποια σημεία η Τροχαία έχει διακόψει τελείως την κυκλοφορία για λόγους ασφαλείας.

Συγκεκριμένα, στην Αττική, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Ελευσίνας-Δερβενοχωρίων, στη λεωφόρο Φυλής από το ύψος της Μονής Κλειστών, στην περιφερειακή οδό Πεντέλης- Ν. Μάκρης από το στρατιωτικό νοσοκομείο 414 έως τη διασταύρωση του Αγ. Πέτρου και στη λεωφόρο Πάρνηθος από το 22ο χλμ, δηλαδή από το τελεφερίκ ως το καζίνο. Εξάλλου, η κυκλοφορία έχει διακοπεί στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Θηβών από το 4ο χλμ, δηλαδή από το ύψος της Μάνδρας στο ρεύμα προς Θήβα, καθώς και από το 30ο χλμ στο ρεύμα προς Αθήνα.Παράλληλα, αλυσίδες χρειάζονται οι οδηγοί σε όλο το δημοτικό επαρχιακό και ορεινό δίκτυο του δήμου Μάνδρας, δηλαδή στις περιοχές της Ψάθας, του Πόρτο Γερμενό, της Οινόης, των Βιλίων και του Αλεποχωρίου.

Υπενθυμίζεται ότι για την καλύτερη ενημέρωση των οδηγών στην ιστοσελίδα της αστυνομίας www.hellenicpolice.gr έχει ενεργοποιηθεί ειδικό μπάνερ που επικαιροποιείται σχετικά με καιρικά φαινόμενα, διακοπές κυκλοφορίας και χρήση αλυσίδων σε όλη την επικράτεια.

Προβλήματα σε Βόρεια Ελλάδα και Θεσσαλία

Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων καταγράφεται σε σημεία του οδικού δικτύου των Περιφερειών Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης και Θεσσαλίας.

Μάλιστα, σήμερα το πρωί, το θερμόμετρο έδειξε -9 βαθμούς Κελσίου στη Φλώρινα, -7 στην Καστοριά, -9 στην Κοζάνη, -4 στο Πολύκαστρο, -4 στην Αλεξανδρούπολη και -1 στη Θεσσαλονίκη. Χιονοπτώσεις σημειώνονται -μεταξύ άλλων- σε Αλεξανδρούπολη, Σέρρες (κυρίως στα ορεινά), στην Κοζάνη, τη Φλώρινα, την Καστοριά, τα Γρεβενά, αλλά και στα ορεινά του νομού Θεσσαλονίκης, καθώς και στη Σαμοθράκη.

Στη Θεσσαλονίκη, κλειστή είναι η επαρχιακή οδός Αγ. Βασιλείου -Χορτιάτη, ενώ στο νομό Πέλλας, διακοπή κυκλοφορίας ισχύει στην επαρχιακή οδό Κερασιάς - χιονοδρομικό κέντρο "Βόρρας", στην επαρχιακή οδό Άνω Χώρα - Μακριά Ράχη. Στο Κιλκίς, ισχύει η διακοπή της κυκλοφορίας στην επαρχιακή οδό Λειψυδρίου - Φαναρίου (διάβαση Ξηρόμερου) εξαιτίας της καταστροφής του ασφαλτοτάπητα που προκλήθηκε από καθίζηση του οδοστρώματος.

Στο νομό Ροδόπης (Ανατολική Μακεδονία - Θράκη), λόγω υπερχείλησης υδάτων διεκόπη η συγκοινωνία στις διαβάσεις των ποταμών, Ποντικόρεμα - Λισσός ύψος Αρριανών, Έβρενου - Ιασίου - Αετοκορυφή - Διώνη και Στρύμης - Λοφαρίου.

Στο μεταξύ, απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες σε σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου των περιφερειών Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, Δυτικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας.

Στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο νομό Θεσσαλονίκης, απαραίτητες είναι οι αλυσίδες στην επαρχιακή οδό Μελισσοχωρίου - Ωραιοκάστρου, στην επαρχιακή οδό Ζαγκληβέρι - Πετροκέρασα και στην επαρχιακή οδό Βασιλούδι - Αρδαμέρι.

Στο νομό Πέλλας απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες στην επαρχιακή οδό Άρνισσας από 11ο χλμ. -χιονονδρομικό κέντρο Βόρρας, στο δημοτικό επαρχιακό δίκτυο του νομού καθώς και τη Δημοτική ενότητα Βεγορίτιδας δήμου Έδεσσας. Επίσης, στο ορεινό και επαρχιακό δίκτυο του δήμου Αλμωπίας.

Στο νομό Πιερίας, αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται στην εθνική οδό Κατερίνης - Ελασσόνας, από 15 - 42 χλμ., στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Κατερίνης,(ύψος Αγαθούπολης), από 71.8 - 94,5χλμ., στην επαρχιακή οδό Κατερίνης - Παραλίας, από 1 - 8χλμ., στην επαρχιακή οδό Κατερίνης - Ελατοχωρίου, Χ/Κ (μέσω Μοσχοποτάμου), στην επαρχιακή οδό Κατερίνης - Ελατοχωρίου, Χ/Κ (μέσω Βρύας - Ρητίνης), στην επαρχιακή οδό Κατερίνης - Δίου και την επαρχιακή οδό Πύνδας - Κολινδρού.

Στο νομό Κιλκίς, αντιολισθητικές αλυσίδες είναι απαραίτητες στην επαρχιακή οδό Γουμένισσας Καστανερής - Μεγ. Λειβαδιών και την επαρχιακή οδό Γουμένισσας - Ομαλού.

Στο νομό Ημαθίας, η κυκλοφορία διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Βέροιας - Κοζάνης (μέσω Καστανιάς), από 76,000 χ/θ έως 98,300 χ/θ., την επαρχιακή οδό Βέροιας - Χ/Κ Σελίου, από 4,500 χ/θ έως 26,000 χ/θ., την επαρχιακή οδό Βέροιας - Δασκίου, δ/ση Πολυδενδρίου από 8,100 χ/θ έως 43,000 χ/θ, την επαρχιακή οδό Βέροιας - Κωστοχωρίου, από την οδό 25ης Μαρτίου έως 13,800 χ/θ, την επαρχιακή οδό Βέροιας - Τριλόφου Φυτείας, από 5,300 χ/θ έως 13,800 χ/θ, τη δημοτική οδό Νάουσας - χιονοδρομικό κέντρο Τρία Πέντε Πηγάδια από 1ο χλμ. και την επαρχιακή οδό Νάουσα - Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου.

Στο νομό Χαλκιδικής, απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου, στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Ιερισσού (μέσω Χολομώντα), στην επαρχιακή οδό Πολυγύρου- Ταξιάρχη (μέσω Τσουκαλά), στην επαρχιακή οδό Πολυγύρου - Πλανών, στην επαρχιακή οδό Πολυγύρου - Γερακινής (πλησίον Πολυγύρου), εντός του Δημοτικού Διαμερίσματος Πολυγύρου, εντός Δημοτικού Διαμερίσματος Κρυοπηγής, στην επαρχιακή οδό Πολυγύρου - Καλυβών, (μέσω Πατελίδας), στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης - Ιερισσού, από 65ο έως 90ο χλμ., στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης - Ιερισσού, από 51ο έως 56ο χλμ., στην επαρχιακή οδό Παλαιοχωρίου - Μ. Παναγίας, (θέση Χονδρό Δέντρο), στην επαρχιακή οδό Νεοχωρίου - Βαρβάρας, στην επαρχιακή οδό Βαρβάρας - Ολυμπιάδας, στην εθνική οδό Αρναίας - Σταυρού, στην επαρχιακή οδό Βάβδου προς Βάβδο, στην επαρχιακή οδό Βαρβάρας - Ολυμπιάδας και στην επαρχιακή οδό Μ.Παναγιάς - Γομοτίου, από 51 - 56χλμ.

Στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή ειδικού τύπου χειμερινών ελαστικών, σε όλο το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο του νομού Φλώρινας, λόγω παγετού και ασθενούς χιονόπτωσης.

Στο νομό Γρεβενών, σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό δίκτυο, του Νομού, η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες, ενώ στην Εγνατία οδό η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.

Στο νομό Καστοριάς, απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες στην εθνική οδό Καστοριάς - Φλώρινας (μέσω Αμυνταίου), από 25ο - 31ο χλμ., στην εθνική οδό Καστοριάς - Φλώρινας (μέσω Κορομηλιάς) 10ο - 25ο χλμ., στην εθνική οδό Καστοριάς-Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), από 18ο - 28ο χλμ. και στην εθνική οδό Καστοριάς-Ιωαννίνων (μέσω Νεστορίου), από 25ο - 50ο χλμ.

Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες στο νομό Λάρισας και συγκεκριμένα στην εθνική οδό Λάρισας - Κοζάνης, ύψος Μεδούνας, από 30ο χλμ., την παλαιά εθνική οδό Ελασσόνας - Δεσκάτης, από 19η χ/θ.

Στο νομό Καρδίτσας, στην επαρχιακή οδό Καρδιτσας - Άρτας, θέση "Τύμπανος", από 38ο - 61ο χλμ. , την επαρχιακή οδό Μουζακίου - Στεφανιάδας, θέση «Αγ.Νικόλαος», από 12ο - 22ο χλμ., την επαρχιακή οδό Μουζακίου - Λίμνης πλαστήρα, από 8ο έως 13ο χλμ., την επαρχιακή οδό Καρδίτσας - Φράγματος Πλαστήρα, μέσω Μοσχάτου, την επαρχιακή οδό Καρδίτσας - Μητρόπολης -Ι. Μ. Κορώνης Τσαρδακίου, την επαρχιακή οδό Καρδίτσας - Λίμνης Σμοκόβου, από 21ο χλμ., την επαρχιακή οδό Κέδρου - Ρεντίνας - Καρπενησίου (θέση Ζαχαράκη) και περιμετρικά της λίμνης Ν. Πλαστήρα.

Στο νομό Τρικάλων, απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες στην εθνική οδό Τρικάλων - Άρτας, από 30ο - 75ο χλμ., στην εθνική οδό Τρικάλων -Ιωαννίνων, από 36ο - 62ο χλμ., την επαρχιακή οδό Πύλης - Μεσοχώρας, από 4ο- 55ο χλμ., την επαρχιακή οδό Καλαμπάκας - Ασπροποτάμου, από 30ο - 68ο χλμ., την επαρχιακή οδό Καλαμπάκας -Χρυσομυλιάς, από 2ο - 38ο χλμ., την επαρχιακή οδό Καλαμπάκας - Μαυρελιόυ και - Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο Δ.Δ. Χαλκίου,Ανθούσας,Κατάφυτου, Καλλυρόης, -Στεφανίου, Κρανίας,  Δολιανών,Πολυθέας,Μυλίας του Δημου Καλαμπάκας, από 5ο -42ο χλμ, την επαρχιακή οδό Παλαιοπύργου - Αγριελιάς, από 10ο - 30ο χλμ, την επαρχιακή οδό Πλατάνου - Ελληνοκάστρου, από 2ο - 9ο χλμ και το ορεινό Επαρχιακό Οδικό Δικτυό του Δήμου Πύλης.
Όλη νύχτα δούλευαν τα εκχιονιστικά στο Βόλο

Εν τω μεταξύ προσπάθειες να κρατήσουν τις κεντρικές οδικές αρτηρίες του Βόλου ανοιχτές από τον χιονιά, κάτω από αντίξοες συνθήκες, έδωσαν όλη τη νύχτα οι αρμόδιες υπηρεσίες του Βόλου. Παρών στην επιχείρηση ήταν και ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Επίσης, με εντολή Δένδια οι ένοπλες δυνάμεις διέθεσαν χθες στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και κατόπιν αιτήματος του Δήμου έναν ισοπεδωτή, έναν φορτωτή, δύο υδροφόρες και ένα φορτηγό για την αντιμετώπιση των κυκλοφοριακών προβλημάτων που προκάλεσε η κακοκαιρία και βρίσκονται σε ετοιμότητα για την περίπτωση που τους ζητηθεί η παροχή αντίστοιχης βοήθειας και σε άλλες περιοχές.

Διαβάστε περισσότερα στο e-volos.gr
Στην κατάψυξη τα ορεινά της Ηπείρου
   
Την ίδια ώρα, πολικές θερμοκρασίες, χιονοπτώσεις και παγετός, βάζουν από τη νύχτα την Ήπειρο στην κατάψυξη. Αυτή την ώρα το θερμόμετρο δείχνει -12 βαθμούς στο Μέτσοβο και -15 στο ορεινό χωριό Βοβούσα του ανατολικού Ζαγορίου.

Σε όλα τα ορεινά χωριά των Ιωαννίνων και της Άρτας που βρίσκονται σε υψόμετρο άνω των 800 μέτρων, το χιόνι φτάνει από 10 έως 20 εκατοστά. Επί ποδός βρίσκεται η Πολιτική Προστασία, για να αντιμετωπίσει ενδεχόμενα προβλήματα, ενώ συνιστάται στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους.

Στο οδικό δίκτυο της Ηπείρου βρίσκονται 35 μηχανήματα της Περιφέρειας ανάμεσα τους και αλατιέρες που εργάζονται πυρετωδώς να για να ανοίγουν τους δρόμους.

Άσπρισε ο Δήμος Προποντίδας


Χιονισμένη Καλλιθέα Χαλκιδικής


Εικόνες από τη χιονισμένη Τρίπολη από το kalimera-arkadia.gr

Δεμένα τα πλοία

Εν τω μεταξύ, εκτός από το οδικό δίκτυο, υπάρχουν προβλήματα και στις ακτοπλοϊκές λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στο Αιγαίο και φθάνουν τοπικά τα 9 με 10 μποφόρ. 

Συγκεκριμένα απαγορεύτηκε ο απόπλους των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου.

Από τον Πειραιά πραγματοποιούνται τα δρομολόγια μόνο προς τον Αίγινα με πλοία κλειστού τύπου.

Κανονικά γίνονται και τα δρομολόγια στη γραμμή Πέραμα-Παλούκια Σαλαμίνα. Κλειστό παραμένει το Ρίο-Αντίρριο ενώ δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια στις γραμμές Καβάλα-Πρίνου, Κεραμωτή-Θάσος και Αλεξανδρούπολη Σαμοθράκη. Κανονικά γίνονται τα δρομολόγια στις γραμμές Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα και Κυλλήνη-Κεφαλλονιά-Ζάκυνθο.

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης