Πού θα σημειωθούν καταιγίδες τις επόμενες ώρες

Πού θα σημειωθούν καταιγίδες τις επόμενες ώρες

Περιορίζονται σταδιακά τα έντονα φαινόμενα - Ηλιόλουστο το Σαββατοκύριακο λένε οι προβλέψεις 

Πού θα σημειωθούν καταιγίδες τις επόμενες ώρες
Tα ανατολικά και τα νότια της χώρας θα χτυπήσουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με τις τελευταίες προγνώσεις των μετεωρολόγων. 

Συγκεκριμένα, οι ισχυρές βροχοπτώσεις θα συνεχιστούν στην Αττική τις επόμενες δύο ώρες περίπου, επιδεινώνοντας το κυκλοφοριακό χάος που επικρατεί από το πρωί της Παρασκευής. Πάντως το κύμα κακοκαιρίας φαίνεται να περνά και από το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί, καθώς οι άνεμοι θα στραφούν σε βόρειους, ενώ το σαββατοκύριακο προβλέπεται ηλιόλουστο. 

Η ανατολική Πελοπόννησος και η νότια Εύβοια ακολουθούν την Αττική με έντονες μπόρες που αναμένεται να περιοριστούν σημαντικά τις επόμενες ώρες, μέχρι το βράδυ της Παρασκευής. 

Αντίθετα, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τις επόμενες ώρες θα βρεθούν στο επίκεντρο της κακοκαιρίας με ισχυρές καταιγίδες και νοτιάδες, που αργότερα θα στραφούν σε βοριάδες εντάσεως 7 με 8 μποφόρ. 

Ο καιρός στη Βόρεια Ελλάδα ήδη από το πρωί της Παρασκευής είναι αίθριος και αυτό αναμένεται να συνεχιστεί και τις επόμενες δύο ημέρες. 
Κλείσιμο

Αύριο Σάββατο, στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα επικρατεί ηλιοφάνεια, με παροδική συννεφιά και θερμοκρασίες από 5 έως 14 βαθμούς στα βόρεια, από 8 έως 18 στα δυτικά και από 7 έως 16 στην κεντρική Ελλάδα. 

Στα Δωδεκάνησα και στην ανατολική Κρήτη δεν αποκλείεται να σημειωθούν παροδικές βροχές, όχι όμως μεγάλης έντασης. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης