Προβλήματα από τις βροχοπτώσεις σε Θεσσαλονίκη, Κιλκίς και Χαλκιδική
Από τη βροχή και την υπερχείλιση χειμάρρων παραμένουν κλειστοί επαρχιακοί και δημοτικοί δρόμοι στους νομούς Θεσσαλονίκης και Κιλκίς
Συνεχίζονται τα προβλήματα που προκάλεσαν οι βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών σε Θεσσαλονίκη, Κιλκίς και Χαλκιδική.
Συνεργεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προέβησαν σήμερα σε είκοσι τέσσερις αντλήσεις υδάτων στο νομό Θεσσαλονίκης. Σε δεκατρείς αντλήσεις υδάτων και τρεις κοπές δέντρων προχώρησε η Πυροσβεστική στη Χαλκιδική, ενώ στο Κιλκίς χρειάστηκε να κάνει εφτά αντλήσεις.
Από τη βροχή και την υπερχείλιση χειμάρρων παραμένουν κλειστοί επαρχιακοί και δημοτικοί δρόμοι στους νομούς Θεσσαλονίκης και Κιλκίς. Η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται μέσω εναλλακτικών διαδρομών.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι