Εκτός εκπαίδευσης η καθηγήτρια στην Ηπειρο, λέει ο υφυπουργός Παιδείας

Εκτός εκπαίδευσης η καθηγήτρια στην Ηπειρο, λέει ο υφυπουργός Παιδείας

«Έχουμε διακηρύξει επανειλημμένα, έχουμε φέρει και σχετική τροπολογία στη Βουλή, με την οποία τέτοιου είδους αδικήματα απομακρύνουν αμέσως και ακαριαία τον εκπαιδευτικό από την αίθουσα», τόνισε ο Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος

Εκτός εκπαίδευσης η καθηγήτρια στην Ηπειρο, λέει ο υφυπουργός Παιδείας
«Μόλις το πληροφορηθήκαμε η εκπαιδευτικός τέθηκε εκτός εκπαίδευσης», τόνισε σε τηλεοπτικές του δηλώσεις ο υφυπουργός Παιδείας, Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, σχετικά με την καθηγήτρια στην Ηπειρο που αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας. 

Κλείσιμο

«Έχουμε διακηρύξει επανειλημμένα, έχουμε φέρει και σχετική τροπολογία στη Βουλή, με την οποία τέτοιου είδους αδικήματα απομακρύνουν αμέσως και ακαριαία τον εκπαιδευτικό από την αίθουσα», τόνισε, μιλώντας στον ΑΝΤ1. 

«Η συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια ήταν κάπως διαφορετική, με την έννοια ότι η εκπαιδευτικός ήταν αναπληρώτρια, της οποίας καταγγέλθηκε η σύμβαση αμέσως», ανέφερε ακόμη ο υφυπουργός Παιδείας, συμπληρώνοντας πως «όταν τίθενται τέτοια θέματα ζητούμε τη συνεργασία όλων, ώστε να αντιδρούμε όπως αντιδράσαμε». 

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν στην Αστυνομία οι γονείς μαθήτριας, η καθηγήτρια παρενοχλούσε την κόρη τους στέλνοντάς της ερωτικά μηνύματα μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Οι γονείς της μαθήτριας, μάλιστα, έχουν καταθέσει μήνυση σε βάρος της καθηγήτριας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης