Πανελλήνια συγκίνηση και ενδιαφέρον για τον σκύλο που τύφλωσαν με οξύ

Πανελλήνια συγκίνηση και ενδιαφέρον για τον σκύλο που τύφλωσαν με οξύ

Η κατάστασή του ζώου βελτιώθηκε και όπως φαίνεται θα επιβιώσει - Πολλές προτάσεις για να τον υιοθετήσουν - Αμοιβή 500 ευρώ σε όποιον οδηγήσει στον δράστη της αποτρόπαιας πράξης

Πανελλήνια συγκίνηση και ενδιαφέρον για τον σκύλο που τύφλωσαν με οξύ
Φιλόζωοι από την ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης εξέφρασαν την πρόθεση να υιοθετήσουν σκύλο που δέχθηκε επίθεση από άγνωστο στην Πάχνη, με οξύ στα μάτια και το υπόλοιπο σώμα.

Η κατάσταση του σκύλου, που έχασε φυσικά την όρασή του αφού παραμορφώθηκαν τα μάτια, βελτιώθηκε και φαίνεται ότι θα επιζήσει, της σοβαρής επίθεσης με καυστικό υγρό. 

Την ίδια στιγμή, τα μέλη των φιλοζωικών σωματείων από την Ξάνθη, έχουν συγκεντρώσει κάποιες πληροφορίες προσπαθώντας να οδηγηθούν στο δράστη. Τα μέλη της Γερμανικής Φιλοζωικής Οργάνωσης, που βρίσκονται στην Ξάνθη, ως γνωστόν, έχουν ανακοινώσει αμοιβή 500 ευρώ για όποιον οδηγήσει στο δράστη της αποτρόπαιας επίθεσης στο σκύλο, ποσό που έχει αυξηθεί από τις νεότερες προσφορές.
Κλείσιμο

Σε σχέση με τους υποψήφιους για υιοθεσία, αναφέρει το xanthipress.gr, αυτοί υπάρχουν αλλά οι φιλόζωοι που ασχολούνται με την αποκατάστασή του, αναφέρουν ότι δεν συστήνεται να μείνει σε κάποια αυλή, καθώς έχει αυξημένες ανάγκες σε φροντίδα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης