Βρέθηκε το καλάσνικοφ του Αλβανού πιστολέρο

Βρέθηκε το καλάσνικοφ του Αλβανού πιστολέρο

Βατραχάνθρωποι του Λιμενικού εντόπισαν το αυτόματο όπλο με το οποίο ο συλληφθείς τραυμάτισε 15 ανθρώπους σε μπαρ του Μικρολίμανου - Συνελήφθη χθες ο Πολωνός συνεργός του Αλβανού κακοποιού

Βρέθηκε το καλάσνικοφ του Αλβανού πιστολέρο
Το καλάσνικοφ του Αλβανού πιστολέρο Αρμπέρ Μπάκο εντόπισαν πριν από λίγη ώρα βατραχάνθρωποι του Λιμενικού στην θαλάσσια περιοχή της Δραπετσώνας και συγκεκριμένα στην πύλη Ε1 του λιμανιού. Το αυτόματο όπλο βρέθηκε σε απόσταση δύο μέτρων απ' τον προβλήματα αλλά σε αρκετά μεγάλο βάθος αφού εκεί δένουν πλοία μεγάλου βυθίσματος. 

Επειτα από δύο μέρες ερευνών το καλάσνικοφ δεν είχε εντοπιστεί. Για το λόγο αυτό, χθες Κυριακή αστυνομικοί μετέφεραν τον συλληφθέντα Αλβανό που τραυμάτισε 15 θαμώνες του μπαρ «έτσι απλά, ελληνάδικο» στο Μικρολίμανο. Ο Αρμπέρ Μπάκο τους υπέδειξε το σημείο που είχε πετάξει το καλάσνικοφ στη θάλασσα. Σήμερα το πρωί, έπειτα από λίγες ώρες αναζήτησης, οι βατραχάνθρωποι του Λιμενικού εντόπισαν το καλάσνικοφ με το οποίο ο επικίνδυνος Αλβανός κακοποιός σκόρπισε τον τρόμο στο Μικρολίμανο. 

Συνελήφθη χθες ο Πολωνός συνεργός του Αλβανού κακοποιού

Κλείσιμο
Την ίδια ώρα, στη σύλληψη ενός συνεργού του Αλβανού μακελάρη που άνοιξε πυρ στο μπαρ στο Μικρολίμανο προχώρησε χθες η αστυνομία. Ο Πολωνός συνελήφθη σε σπίτι στο Μαρούσι ενώ καταζητείται ένα ακόμη άτομο ως συνεργός του δράστη της επίθεσης. Ο Πολωνός οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον εισαγγελέα. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης