Κύπρος: Ο δήμαρχος Πάφου έφτιαξε ιδιωτικό γήπεδο τένις σε δημόσιο χώρο πρασίνου!

Κύπρος: Ο δήμαρχος Πάφου έφτιαξε ιδιωτικό γήπεδο τένις σε δημόσιο χώρο πρασίνου!

Ο ήδη υπόδικος Σάββας Βέργας με έξοδα του δήμου κατασκεύασε γήπεδο τένις σε δημοτικό χώρο που εφάπτεται της αυλής του και ανοίγοντας μια πόρτα, μετέτρεψε το γήπεδο τένις σε ιδιωτικό

Κύπρος: Ο δήμαρχος Πάφου έφτιαξε ιδιωτικό γήπεδο τένις σε δημόσιο χώρο πρασίνου!
Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον δήμαρχο Πάφου Σάββα Βέργα στη Κύπρο, ο οποίος είναι ήδη υπόδικος για αποστολή απειλητικών μηνυμάτων σε δημοτικούς συμβούλους και δημοσιογράφους.

Η αστυνομία τώρα εξετάζει και την δημιουργία γηπέδου τένις σε δημόσιο χώρο πρασίνου, ο οποίος εφάπτεται του σπιτιού του δημάρχου. Δηλαδή με λίγα λόγια ο κ. Βέργας με έξοδα του Δήμου κατασκεύασε γήπεδο τένις σε δημοτικό χώρο ο ποίος ήταν προορισμένος για να φυτευτεί. Ο χώρος αυτός εφάπτεται της αυλής του κ. Βέργα ο οποίο άνοιξε πόρτα και μετέτρεψε το γήπεδο τένις σε ιδιωτικό.

Τα κόμματα ζητούν την παραίτηση του, καθώς ο δήμαρχος εμπλέκεται και σε πολλές άλλες υποθέσεις όπως η πραγματοποίηση συναυλίας με τον Σάκη Ρουβά, για δήθεν φιλανθρωπικούς σκοπούς χωρίς ποτέ τα έσοδα να κατατεθούν στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» για το οποίο προορίζονταν. Επίσης εξετάζεται ακόμα μία υπόθεση με εκδήλωση με τον τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχο. Ο Δήμαρχος Πάφου ερευνάται τέλος  και για μεγάλη υπόθεση διαχωρισμού οικοπέδων η οποία έγινε με πλαστά σχέδια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης