«Σεισμός» στο Twitter από τα Ρίχτερ της Εύβοιας

«Σεισμός» στο Twitter από τα Ρίχτερ της Εύβοιας

«Θανατηφόρες» ατάκες με πολύ χιούμορ για να... διασκεδαστεί ο φόβος του Εγκέλαδου

«Σεισμός» στο Twitter από τα Ρίχτερ της Εύβοιας
Αυτό που είναι βέβαιο, είναι ότι τα 5,1 Ρίχτερ και μάλιστα εις διπλούν, δεν είναι... λίγα και σίγουρα προκαλούν φόβο στον καθένα. Μετά την πρώτη αίσθηση πάντως και εφόσον το χτύπημα του Εγκέλαδου δεν άφησε πίσω του ζημιές και προβλήματα, το χιούμορ έρχεται να διασκεδάσει τους φόβους.

Το Twitter και οι «θανατηφόρες» ατάκες των χρηστών ήταν για άλλη μια φορά απολαυστικές. Οι δε συνδυασμοί του σεισμού με την επικαιρότητα, από την τρόικα, το Πολυτεχνείο, μέχρι την Αμφίπολη και τον Μητροπολίτη Άνθιμο ήταν άπειροι...

Κλείσιμο
«Διαφωνία σεισμολόγων και ταξιτζήδων για το επίκεντρο του σεισμού» αναφέρει ένας τουιτεράς, καυτηριάζοντας την «φήμη» πως οι οδηγοί ταξί γνωρίζουν τα πάντα και έχουν άποψη για τα πάντα. Στο ίδιο κλίμα, ένας άλλος γράφει: «Παίρνω φίλο ταρίφα μετά τον #seismos: 
-Λέγε πόσο;;
-Πάμε στην πιάτσα για σύσκεψη και σε λίγο θα βγάλουμε επίσημη ανακοίνωση»!

«Πείτε στην Περιστέρη να σταματήσει να σκάβει να κοιμηθούμε» γράφει κάποιος κι ένας άλλος του απαντά: «Μητροπολίτης Άνθιμος: Αν βρουν τον Μέγα Αλέξανδρο στην Αμφίπολη θα γίνει σεισμός»! Ειδικά ο Μητροπολίτης Άνθιμος είχε την «τιμητική» του, καθώς πολλοί θυμήθηκαν την ατάκα και... αναγνώρισαν προφητικές ιδιότητες: «Τα έχει πει όλα ο Άνθιμος: Αν βρεθεί ο Μέγας Αλέξανδρος στην Αμφίπολη θα γίνει σεισμός» και ακόμα «-Τον σεισμό τον είχαν προβλέψει.
- Βαρώτσος;
- Άνθιμος».

Όντας στο κλίμα του Πολυτεχνείου και των επεισοδίων που εκείνη την ώρα βρίσκονταν ακόμα σε εξέλιξη στα στενά των Εξαρχείων, πολλά ήταν και τα tweets που... συνδύασαν τα γεγονότα: «Με το που αποχώρησαν και τα ΥΜΕΤ από το Πολυτεχνείο,να'σου ο #seismos. Κάτι σημαίνει αυτo», «Οργη θεου.Καπου στα Εξαρχεια φιλιουνται αγκαλιασμενοι αναρχικοι και ΜΑΤ», «Να που ο #seismos όλους μας ενώνει....α...και...μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι», «Σεισμός, σεισμός, πεφτεί το καθεστώς», μερικά από τα καλύτερα που διαβάσαμε! 

Τέλος υπήρξαν και κάποιοι που θέλησαν να μοιραστούν τον... προσωπικό τους καημό ή απορία: «Τι είναι το ρήγμα της Ατλαντίδας ρωτάει η άλλη» γράφει ένας... απελπισμένος, «Αφού δεν ξύπνησε ο αντρας μου χτες με τον #seismos δεν ήταν πανω απο 5,5» αναφέρει μια γυναίκα», «Το φεισμπουκ δινει 5.4» τουιτάρει κάποιος τρίτος, «Υπάρχει και κυρία σεισμού ή αυτός ο κύριος σεισμός είναι γεροντοπαλλικαρο» αναρωτιέται ένας άλλος, ενώ διαβάσαμε ακόμα και «συμβουλές»: «όταν γίνεται σεισμός να κάθεστε κάτω από ένα δοκάρι. Σαν τον Καρνέζη, ακίνητοι»! 









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης