Συλλήψεις για κλοπές τροχοφόρων σε Δράμα και Μεσσηνία

Συλλήψεις για κλοπές τροχοφόρων σε Δράμα και Μεσσηνία

Σεσημασμένος ο δράστης του ρυμουλκούμενου στην Δράμα

Συλλήψεις για κλοπές τροχοφόρων σε Δράμα και Μεσσηνία
Τα δακτυλικά αποτυπώματα που είχε αφήσει ο δράστης της κλοπής μιας ρυμουλκούμενης μπαγκαζιέρα από την πόλη της Δράμας πριν από ενάμισι χρόνο, οδήγησαν στην ταυτοποίησή του καθώς ήταν σεσημασμένος και είχε απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές για κλοπές και ληστεία.

Οι άνδρες της Ασφάλειας που αναζήτησαν τον 25χρονο στο σπίτι του στη Δράμα, βρήκαν εκεί το ρυμουλκούμενο, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Ο νεαρός που το είχε κλέψει στις 3 Μαρτίου του 2013 και από τότε το χρησιμοποιούσε για δικές του δουλειές, αφέθηκε ελεύθερος λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας.

*** Με κλεμμένο αυτοκίνητο κυκλοφορούσαν επί δυο μήνες στα Φιλιατρά δύο Ρουμάνοι ηλικίας 32 και 36 χρόνων, οι οποίοι εντοπίστηκαν τελικά από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. Οι δράστες, που δεν συνελήφθησαν ελλείψει αυτοφώρου, υπέδειξαν πού είχαν αφήσει εγκαταλελειμμένο το κλεμμένο από τις 16 Αυγούστου όχημα, το οποίο βρέθηκε και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης