Σε κρίσιμη κατάσταση η γυναίκα που τραυματίστηκε στην Π. Ράλλη
Εχασε το πόδι της από τον μηρό - Πολλά ζωτικά της όργανα έχουν υποστεί βλάβη
Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η γυναίκα η οποία το πρωί της Τετάρτης τραυματίστηκε σοβαρά στο τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Πέτρου Ράλλη.
Η γυναίκα -ηλικίας από 55 έως 65 ετών- η οποία ακρωτηριάστηκε όταν παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο που σκόρπισε τον τρόμο κοντά στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας Παπαδοπούλου, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας.
Ωστόσο, έπειτα από τέσσερις στο χειρουργείο, η γυναίκα η οποία έχασε το πόδι της από τον μηρό, νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, και η κατάστασή της θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη, αφού πολλά ζωτικά της όργανα έχουν υποστεί βλάβη.
Σημειώνεται ότι τα στοιχεία της ταυτότητας της άτυχης γυναίκας δεν έχουν ακόμη εξακριβωθεί.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.