Αλαμουντίν: Με τιμά η πρόσκληση να έρθω στην Αθήνα

Αλαμουντίν: Με τιμά η πρόσκληση να έρθω στην Αθήνα

«Σας ευχαριστώ για όσα κάνετε για μένα» απάντησε στην κυρία που την υποδέχθηκε - Ανέβηκε κατευθείαν στο δωμάτιό της - Σήμερα το μεσημέρι η συνάντηση με τον Κωνσταντίνο Τασούλα, την Τετάρτη με τον Αντώνη Σαμαρά

Αλαμουντίν: Με τιμά η πρόσκληση να έρθω στην Αθήνα
«Μα είναι απίστευτα αδύνατη» σχολίασε η Βρετανίδα ένοικος του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετάνια αντικρίζοντας τη Δευτέρα την Αμάλ Αλαμουντίν από κοντά.


Κι η αλήθεια είναι ότι οι ελάχιστοι τουρίστες που κάθονταν στο λόμπι του ξενοδοχείου περίμεναν εναγωνίως την άφιξη της διάσημης συζύγου.
Κλείσιμο



Η είσοδος στους δημοσιογράφους απαγορευόταν από νωρίς και ακόμη και ώρες μετά την άφιξή της στο ξενοδοχείο, τα μέτρα ασφαλείας παρέμεναν αυστηρά.




Σαστισμένη, πάντως, η ίδια δέχθηκε να ξαναβγεί από το ξενοδοχείο προκειμένου να κάνει κάποιες δηλώσεις ενώ ήταν ιδιαίτερα θερμή με τους εκπροσώπους της επιτροπής για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα που την περίμεναν. 





«Σας ευχαριστώ για όσα κάνετε για μένα» απάντησε στην κυρία που την υποδέχθηκε συνοδευόμενη από τους δικηγόρους του γραφείου της Νόρμαν Πάλμερ και Τζέφρι Ρόμπερτσον. 

Η κυρία Αλαμουντίν ανέβηκε σχεδόν αμέσως στο δωμάτιό της καθώς οι τουρίστες - στην πλειονότητα Ιάπωνες - δεν της επέτρεψαν ούτε καν να φτάσει στη ρεσεψιόν. 

Το επόμενο κεφάλαιο του βιβλίου «η Αλαμουντίν στην Αθήνα» θα γραφτεί στην οδό Μπουμπουλίνας όπου σήμερα στις 12 το μεσημέρι της θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Πολιτισμού Κωνσταντίνο Τασούλα.










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης