Μέτρα για να σταματήσει, το ταχύτερο δυνατόν, την απεργία των συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ, λαμβάνει η διοίκηση της ΔΕΗ.
Στο πλαίσιο αυτό, η διοίκηση της ΔΕΗ κατέθεσε σήμερα το πρωί αγωγή στο Πρωτοδικείο Αθηνών, με αίτημα να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία της ΓΕΝΟΠ.
Η αγωγή επρόκειτο να συζητηθεί σήμερα, ωστόσο, τελικά, αυτό θα γίνει την Παρασκευή, στη 1 το μεσημέρι.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Η NOMOS, η πιο αξιόπιστη και πλήρης βάση νομικής πληροφόρησης στην Ελλάδα, παρουσίασε τον NOMOS AI Partner, έναν ψηφιακό συνεργάτη που υποστηρίζει τον σύγχρονο νομικό για ταχύτερη έρευνα, βαθύτερη ανάλυση και πιο αποτελεσματική καθημερινή εργασία.