Στις 19:00 στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ - Θα ακολουθήσει πορεία μέχρι το Σύνταγμα και οι διαδηλωτές θα καταλήξουν στο υπουργείο Οικονομικών
Παναττικό συλλαλητήριο ενάντια στο νομοσχέδιο για την «μικρή ΔΕΗ» διοργανώνει σήμερα η ΓΕΝΟΠ, στις 19:00 στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ (Χαλκοκονδύλη 30). Θα ακολουθήσει πορεία μέχρι το Σύνταγμα και οι διαδηλωτές θα καταλήξουν στο υπουργείο Οικονομικών.
Καθώς η συζήτηση του νομοσχεδίου έχει ήδη ξεκινήσει από την Τετάρτη στη Βουλή, οι συνδικαλιστές έχουν εκφράσει την πρόθεσή τους να προχωρήσουν σε απεργιακές κινητοποιήσεις ενάντια στην ιδιωτικοποίηση.
Σε μαζική συμμετοχή στο σημερινό παναττικό συλλαλητήριο, έχει καλέσει η ΑΔΕΔΥ.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.