Κύπρος: Ξέχασαν χειρουργικό γάντι στο στομάχι 48χρονης

Κύπρος: Ξέχασαν χειρουργικό γάντι στο στομάχι 48χρονης

Τι καταγγέλουν οι συγγενείς 48χρονης γυναίκας - Τι απαντά ο διευθυντής του Μακάρειου νοσοκομείου στη Λευκωσία

Κύπρος: Ξέχασαν χειρουργικό γάντι στο στομάχι 48χρονης
Την απίστευτη καταγγελία ότι οι γιατροί που την χειρούργησαν ξέχασαν μέσα στην κοιλιά της... χειρουργικό γάντι έκανε στην κυπριακή αστυνομία φιλικό πρόσωπο μιας 48χρονης γυναίκας!

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η πλευρά της 48χρονης η οποία υποβλήθηκε πρόσφατα σε χειρουργική επέμβαση στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία οι γιατροί φαίνεται να ξέχασαν χειρουργικό γάντι στην κοιλιακή της χώρα.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης δήλωσε σχετικά: «Εγινε μια καταγγελία από φιλικό πρόσωπο της 48χρονης ότι, ενώ βρισκόταν στην οικία της, έκανε εμετό, αποβάλλοντας πλαστικό κομμάτι, το οποίο σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της έμοιαζε με πλαστικό γάντι».

«Το φιλικό πρόσωπο της 48χρονης», συνέχισε, «παρέδωσε στην αστυνομία δύο μικρά πλαστικά κομμάτια, τα οποία σύμφωνα με την ίδια αποβλήθηκαν από τον οργανισμό της, όταν έκανε εμετό, με τον ισχυρισμό ότι ήταν τεμάχια από χειρουργικό γάντι».

Όπως πρόσθεσε, η 48χρονη κρατείται για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Η αστυνομία επικοινώνησε με τους θεράποντες γιατρούς και όταν η 48χρονη θα είναι σε θέση θα δώσει γραπτή κατάθεση, για τη συλλογή περισσότερων λεπτομερειών, θα διερευνηθεί  περιατέρω το ζήτημα.
Κλείσιμο

Σε ό,τι αφορά στα δύο πλαστικά κομμάτια, που παραδόθηκαν στην αστυνομία, ο κ. Αγγελίδης είπε πως θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις, ώστε να δοθούν απαντήσεις περί τίνος πρόκειται.

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, Πέτρος Μάτσας, χαρακτήρισε ανυπόστατους τους ισχυρισμούς.

Όπως είπε, «η 48χρονη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο Μακάρειο Νοσοκομείο, στις 15 Μαΐου, για μόρφωμα αριστερής ωοθήκης», σημειώνοντας πως έγινε η επέμβαση και αφαιρέθηκε το μόρφωμα.

«Η μετεγχειρητική πορεία της», πρόσθεσε, «εξελίχθηκε ομαλά και πήρε εξιτήριο από το Μακάρειο Νοσοκομείο στις 19 Μαΐου. Ωστόσο, χθες προσήλθε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, με οξύ πόνο στην κοιλιά».

Ο κ. Μάτσας είπε πως η διάγνωση που έγινε από τον επί καθήκοντι χειρούργο του Τμήματος ήταν οξεία κοιλία, για να προσθέσει πως η 48χρονη εισήχθηκε ως επείγον περιστατικό στο χειρουργείο.

Ανέφερε ακόμα πως τα ευρήματα της χειρουργικής επέμβασης ήταν αιμάτωμα ορθού κοιλιακού μυός και συμφυτικός ειλεός.

Ερωτηθείς για τα δύο πλαστικά κομμάτια που παραδόθηκαν στην Αστυνομία και που κατ` ισχυρισμό του φιλικού προσώπου της 48χρονης είναι υπολείμματα από χειρουργικό γάντι, ο κ. Μάτσας είπε: «Είναι ανυπόστατοι οι ισχυρισμοί της 48χρονης και δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα, αφού χειρουργικά δεν μπορεί να επικοινωνεί το στομάχι με τις ωοθήκες». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης