Ένα τραγικό περιστατικό, που είχε σαν αποτέλεσμα να χαθεί μια ανθρώπινη ζωή, σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα μέσα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, το λεωφορείο του αεροδρομίου που μετέφερε τους επιβάτες της πτήσης από Μύκονο στο κεντρικό κτήριο του «Ελ. Βενιζέλος», αμέσως μετά την άφιξή τους, παρέσυρε και σκότωσε διερχόμενη εργαζόμενη στον αερολιμένα.
Κατά πληροφορίες, οι διασώστες έκαναν 15 λεπτά να φτάσουν στο σημείο που βρισκόταν η άτυχη γυναίκα, η οποία παρέμεινε αβοήθητη κατά το κρίσμο αυτό χρονικό διάστημα.
Την έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος ανέλαβαν η Τροχαία του αεροδρομίου και η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ).
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.