Παραδόθηκε Αλβανός καταζητούμενος για το πενταπλό φονικό στην Αγία Νάπα

Παραδόθηκε Αλβανός καταζητούμενος για το πενταπλό φονικό στην Αγία Νάπα

Σε βάρος του 34χρονου είχε εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης - Θεωρείται ότι είχε συμμετοχή στην εκτέλεση του «συμβολαίου θανάτου»

Παραδόθηκε Αλβανός καταζητούμενος για το πενταπλό φονικό στην Αγία Νάπα
Ελπίδες για τον εντοπισμό των ηθικών αυτουργών στον πενταπλό φόνο που διαπράχθηκε στην Αγία Νάπα στις 23 Ιουνίου 2012 δημιουργεί η παράδοση του 34χρονου Αλβανού Emilio Papa στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία της ΕΛΑΣ.

Ο Papa φαίνεται να είναι ο άνθρωπος που εισέπραξε τα χρήματα από τους ηθικούς αυτουργούς και ζήτησε από τον Δ. Μαμαλικόπουλο και τον Τάσο Τσεχιλίδη να έρθουν στη Κύπρο και να διαπράξουν το έγκλημα με στόχο τον επιχειρηματία Φάνο Καλοψιδιώτη.

Τελικά δολοφονήθηκαν πέντε ωσωματοφύλακες του Καλοψιδιώτη καθώς ο ίδιος δεν βρισκόταν στο αυτοκίνητο την ώρα του εγκλήματος. Ο Pappa πέραν της εμπλοκής του στον πενταπλό φόνο φαίνεται να συνδέεει και τον ισοβίτη Δημήτρη Μαμαλικόπουλο με τη δράση αντιεξουσιαστών στην Ελλάδα.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με την επιστολή του Φάνου Καλοψιδιώτη προς τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας που αποκάλυψε προχθές η κυπριακή εφημερίδα «Πολίτης», η σχέση του Papa με τον Τσεχιλίδη και τον Μαμαλικόπουλο ίσως οδηγήσει στους ηθικούς αυτουργούς του πενταπλού φόνου. Ο Φάνος Καλοψιδιώτης είχε δώσει στοιχεία για εντοπισμό του Pappa στη κυπριακή αστυνομία τα οποία όμως φαίνεται πως δεν αξιοποιήθηκαν.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης