Συγκέντρωση συμπαράστασης διοργανώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης προς τους 190 ασθενείς κρατούμενους που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο φυλακών Κορυδαλλού «Άγιος Παύλος» και εδώ και δέκα ημέρες απέχουν από τη σίτιση και από τη φαρμακευτική αγωγή καταγγέλλοντας τις άθλιες, όπως λένε συνθήκες που επικρατούν εκεί.
Η κινητοποίηση έχει οργανωθεί από την «Πρωτοβουλία για τα δικαιώματα των κρατουμένων».
Στο σημείο της διαμαρτυρίας βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ δύο κλούβες έχουν σταθμεύσει μπροστά στην είσοδο του νοσοκομείου.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ