Δήμος Κορυδαλλού: Απάνθρωπες οι συνθήκες νοσηλείας στο νοσοκομείο των φυλακών

Δήμος Κορυδαλλού: Απάνθρωπες οι συνθήκες νοσηλείας στο νοσοκομείο των φυλακών

Ο δήμαρχος Κορυδαλλού που ενημερώθηκε από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου, χαρακτήρισε δίκαια των αιτήματα των ασθενών

Δήμος Κορυδαλλού: Απάνθρωπες οι συνθήκες νοσηλείας στο νοσοκομείο των φυλακών
Το νοσοκομείο των φυλακών «Άγιος Παύλος» επισκέφθηκαν σήμερα ο Δήμαρχος Κορυδαλλού και οι επικεφαλής των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου, όπου διαπίστωσαν από κοντά τις «άθλιες και απάνθρωπες συνθήκες νοσηλείας», που επικρατούν, σύμφωνα και με την επίσημη τοποθέτηση της δημοτικής αρχής.

Ο δήμαρχος Κορυδαλλού, ο οποίος ενημερώθηκε από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου, χαρακτήρισε δίκαια τα αιτήματα των ασθενών.

Κλείσιμο
Σε δηλώσεις του ο κ. Κασιμάτης τόνισε «ότι κανένας δεν έχει το δικαίωμα να καταδικάζει δυο φορές τους ανθρώπους που ήδη πληρώνουν για το όποιο σφάλμα τους εκτίοντας την ποινή τους».

Πρόσθεσε επίσης ότι «220 άνθρωποι στοιβάζονται κάτω από απαράδεκτες συνθήκες σε έναν χώρο που με το ζόρι επαρκεί για 60 και ανέφερε ότι το κράτος δεν μπορεί να θεωρεί το Νοσοκομείο των Φυλακών Κορυδαλλού αποθήκη ασθενών μεταφέροντας εδώ κρατούμενους από όλες τις φυλακές τις χώρας, παραβιάζοντας έτσι και τις πιο στοιχειώδεις συνθήκες ασφάλειας για ασθενείς και εργαζόμενους».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης