Ρόδος: Έκλεψαν διαβατήρια μέσα από το σπίτι!

Ρόδος: Έκλεψαν διαβατήρια μέσα από το σπίτι!

Εκτός από τα χρυσαφικά που άρπαξαν, πήραν μαζί τους τρία διαβατήρια που είχαν εκδοθεί από τις αρχές του Καναδά, άλλα δυο ελληνικά και ένα δελτίο ταυτότητας

Ρόδος: Έκλεψαν διαβατήρια μέσα από το σπίτι!
Λυτούς και δεμένους έχουν βάλει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας για να εξιχνιάσουν μια περίεργη κλοπή που έγινε σε ένα σπίτι στη Ρόδο και να εντοπίσουν τους δράστες, πριν προλάβουν να ξεπουλήσουν στα κυκλώματα της «μαύρης» αγοράς τα ταξιδιωτικά έγγραφα που άρπαξαν!

Η διάρρηξη έγινε το πρωί της περασμένης Τετάρτης και οι άγνωστοι δράστες φαίνεται πως ήξεραν τι θα έβρισκαν μέσα στο σπίτι. Εκτός από τα χρυσαφικά που άρπαξαν, πήραν μαζί τους τρία διαβατήρια που είχαν εκδοθεί από τις αρχές του Καναδά, άλλα δυο ελληνικά και ένα δελτίο ταυτότητας. Ο φόβος ότι τα έγγραφα μπορεί να πουληθούν σε κυκλώματα πλαστογράφων που εφοδιάζουν με πλαστά διαβατήρια παράνομους μετανάστες, έχει σημάνει συναγερμό στις τοπικές αρχές.

Κλοπή στην Κέρκυρα
Κλείσιμο
Ένα χρυσό δαχτυλίδι, μία χρυσή αλυσίδα και μικρό χρηματικό ποσό ήταν η λεία της διάρρηξης σε ένα σπίτι στην περιοχή Τρία Γεφύρια Κέρκυρας, που είχε γίνει την Τετάρτη και εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας. Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν δυο ζευγάρια τσιγγάνων ηλικίας από 19 ως 36 χρόνων, η έρευνα για τον εντοπισμό των οποίων βρίσκεται σε εξέλιξη. Στο μεταξύ, στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας διαβιβάστηκε η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους για κλοπή κατά συναυτουργία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης