ΕΛ.ΑΣ: «Λουκέτο» στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως

ΕΛ.ΑΣ: «Λουκέτο» στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως

Kαταργείται και το Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως - Οι αστυνομικοί που υπηρετούν εκεί θα μετακινηθούν στα αστυνομικά τμήματα του Συντάγματος, των Εξαρχείων και της Ομόνοιας



ΕΛ.ΑΣ: «Λουκέτο» στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως
Καταργείται με Προεδρικό Διάταγμα του υπουργού Δημόσιας Τάξης, Νίκου Δένδια ένα από τα  νευραλγικότερα Αστυνομικά Τμήματα της Αθήνας, αυτό της Ακροπόλεως.

Παράλληλα, καταργείται και το Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως. Και τα δύο συστεγάζονται σε ενοικιαζόμενο κτίριο επί της οδού Λεοχάρους 4.

Κλείσιμο
Το προσωπικό του Τμήματος Ακροπόλεως, όσο και αυτό του Τμήματος Ασφάλειας Ακροπόλεως, θα διανεμηθεί στα Αστυνομικά Τμήμα και τα Τμήματα Ασφαλείας Ομονοίας, Συντάγματος και Εξαρχείων.

Σήμερα στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως υπάρχουν μαγειρεία και λέσχη όπου σιτίζεται το αστυνομικό προσωπικό, ενώ από τα μαγειρεία αυτά διανέμονται γεύματα στα κρατητήρια άλλων Αστυνομικών Τμημάτων.

Όπως έλεγαν αστυνομικοί, στην περιοχή αστυνόμευσης του Αστυνομικού  Τμήματος Ακροπόλεως υπάγονται ευαίσθητες περιοχές, όπως είναι το Μοναστηράκι, η Ακρόπολις, το εμπορικό κέντρο  της οδού Ερμού, κ.λπ.
 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης