Σε κώμα έπεσε ο Γλαύκος Κληρίδης

Σε κώμα έπεσε ο Γλαύκος Κληρίδης

Για μη αναστρέψιμη κατάσταση κάνει λόγο ο γιατρός του και προσθέτει: «Δυστυχώς, τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά»

Σε κώμα έπεσε ο Γλαύκος Κληρίδης
Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση εισήλθε στο νοσοκομείο ο πρώην Πρόεδρος της Κύπρου Γαλάυκος Κληρίδης. Ο ιατρός του Ιωσήφ Κάσιος δήλωσε πως η κατάσταση της υγείας του είναι πάρα πολύ κακή.

«Εισήχθη χθες το πρωί στην κλινική Ευαγγελίστρια σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Η κατάσταση της υγείας του είναι πάρα πολύ κακή. Είναι κρίσιμη και δυστυχώς, τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά», είπε ο γιατρός.

Κλείσιμο
«Ο πρώην Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Γλαύκος Κληρίδης δεν βρίσκεται σε μηχανική υποστήριξη», δήλωσε κ. Κάσιος, χαρακτηρίζοντας μη αναστρέψιμη χαρακτήρισε τη κατάσταση της υγείας του. Όπως σημείωσε, από το καλοκαίρι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα αλλά «τώρα η φύση έχει πάρει τη πορεία της»

Στην κλινική «Ευαγγελίστρια», όπου νοσηλεύεται ο κ. Κληρίδης, έφθασε γύρω στις 7.20 ο Πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής, Γιαννάκης Ομήρου, για να τον επισκεφθεί.

Ο κ. Ομήρου φεύγοντας από την κλινική, ανέφερε στους δημοσιογράφους ότι ενημερώθηκε από τους θεράποντες ιατρούς ότι ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας αντιμετωπίζει "μια πολύ δύσκολη κατάσταση" κι ότι οι γιατροί καταβάλλουν προσπάθειες για ανατροπή της. 

Ο Πρόεδρος της Βουλής ευχήθηκε να υπάρξει ανατροπή της κατάστασης του κ. Κληρίδη και ευχήθηκε ό,τι το καλύτερο.

Τον κ. Κληρίδη επισκέπτεται αυτή την στιγμή ο Υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης