Θα γέμιζαν ηρωίνη τις Κυκλάδες

Θα γέμιζαν ηρωίνη τις Κυκλάδες

Oι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Νάξου είχαν καταφέρει να κλείσουν ραντεβού με τους δυο νεαρούς Έλληνες ηλικίας 18 και 29 χρόνων

Με το μωρό στην παραλία η Ζιζέλ
Θα γέμιζαν ηρωίνη τις Κυκλάδες

Οι δυο διακινητές κατάλαβαν εγκαίρως ότι θα έπεφταν σε παγίδα κι ότι ο «αγοραστής» των ναρκωτικών που διέθεταν ήταν αστυνομικός και κατάφεραν να εξαφανιστούν. Πρόλαβαν, μάλιστα, να εγκαταλείψουν τη Νάξο όπου οι αστυνομικοί τους αναζητούσαν και να πάνε στη Σαντορίνη, όπου όμως τελείωσε το δρομολόγιό τους στις Κυκλάδες!

Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Νάξου είχαν καταφέρει να κλείσουν ραντεβού με τους δυο νεαρούς Έλληνες ηλικίας 18 και 29 χρόνων για την αγοραπωλησία 35,6 γραμμαρίων ηρωίνης και 9,7 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης έναντι 1.300 ευρώ. Μόλις οι δράστες παρέλαβαν τα προσημειωμένα χρήματα, οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τους συλλάβουν αλλά εκείνοι μπήκαν σε ένα φορτηγάκι και τράπηκαν σε φυγή! Παρά την καταδίωξη, το εγκατέλειψαν σε απόμερο σημείο και εξαφανίστηκαν πεζοί.

Μάλιστα, πρόλαβαν να επιβιβαστούν στο πλοίο της γραμμής πριν τους φτάσουν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και να φύγουν από το νησί. Ωστόσο, οι αστυνομικοί δεν σταμάτησαν τις έρευνες και, με τα εντάλματα σύλληψης που εξέδωσε ο ανακριτής Πλημμελειοδικών Νάξου, κατάφεραν να εντοπίσουν τα ίχνη τους σε ένα ξενοδοχείο της Σαντορίνης. Έκαναν έφοδο παρουσία δικαστικού λειτουργού στο δωμάτιο όπου διέμεναν και τους συνέλαβαν. Εκτός από τα ναρκωτικά και το φορτηγάκι που είχαν κατασχεθεί εξ αρχής,  κατασχέθηκαν ένα κινητό και 200 ευρώ ως προερχόμενα από την αγοραπωλησία ναρκωτικών και οι δράστες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου κατηγορούμενοι για μεταφορά, διακίνηση και πώληση ναρκωτικών.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης