Άδωνις: Παραληρεί ο εκπρόσωπος των νοσοκομειακών γιατρών

Άδωνις: Παραληρεί ο εκπρόσωπος των νοσοκομειακών γιατρών

Με σκληρό τρόπο απαντά σε όσα του καταλόγισε ο κ. Βαρνάβας τονίζοντας ότι «Πρόκειται για ένα παραλήρημα που θέλω να πιστεύω ότι δεν εκφράζει τους γιατρούς στα δημόσια νοσοκομεία»

Καναδάς: Άνοιγμα στις κινέζικες επιχειρήσεις
Άδωνις: Παραληρεί ο εκπρόσωπος των νοσοκομειακών γιατρών
Στην αντεπίθεση πέρασε ο υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, απαντώντας άμεσα και με σκληρό τρόπο σε όσα  του καταλόγισε την Πέμπτη ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών  Γιατρών Ελλάδας, κ. Δημήτρης Βαρνάβας.
 
«Είναι απλώς προσβλητικά κι ανάξια όσα είπε ο κ. Βαρνάβας» είπε ο κ. Γεωργιάδης, σε έκτακτη συνέντευξη τύπου στο υπουργείο Υγείας, χαρακτηρίζοντας επιπλέον «παραληρηματικό» τον λόγο του εκπροσώπου των νοσοκομειακών γιατρών της χώρας. «Πρόκειται για ένα παραλήρημα που θέλω να πιστεύω ότι δεν εκφράζει τους γιατρούς στα δημόσια νοσοκομεία» τόνισε ο υπουργός Υγείας.
 
Ωστόσο, ο υπουργός είπε ο ίδιος  δεν παραγνωρίζει την ιδιότητα που  κατέχει ο κ. Βαρνάβας ως εκπρόσωπος των γιατρών του ΕΣΥ. «Σέβομαι και τιμώ τον  θεσμικό ρόλο του κ. Βαρνάβα, σε αντίθεση με αυτό που πράττει εκείνος. Για τον λόγο αυτό εγώ προσωπικά δεν θα στραφώ νομικά εναντίον του. Αυτή η διαφορετική οπτική του ενός προς το πρόσωπο του άλλου κάνει τελικά και τη διαφορά μεταξύ των ανδρών» είπε με νόημα ο υπουργός.
 
Κλείσιμο
Σε υψηλούς τόνους ήταν η απάντηση του υπουργού και στις αναφορές του κ. Αλέξη Τσίπρα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του δεύτερου στη Βουλή στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης του κόμματός του για την Υγεία. «Το ύφος της κριτικής, η απίστευτη εμπάθεια προς το πρόσωπό μου, η άκριτη υιοθέτηση των κατηγοριών που εκτοξεύει εναντίον μου ο κ. Βαξεβάνης, ο δημοσιογράφος που κατηγορήθηκε για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, δεν συνάδουν με τον ρόλο του ως αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης» είπε ο κ. Γεωργιάδης.
 
«Σε ό,τι αφορά τις ανακρίβειες του κ. Τσίπρα ότι συνεχίζω να εργάζομαι σε τηλεοπτικό σταθμό πουλώντας βιβλία, αλλά το υποκρύπτω με το σήμα Ε της επανάληψης πάνω στην οθόνη, του απαντώ ότι μιλά ως ανεπάγγελτος. Διότι εάν έβλεπε πως εργάζομαι από το πρωί ως το βράδυ για τα θέματα του υπουργείου μου, θα καταλάβαινε αμέσως ότι οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα δεν είναι εφικτή» συνέχισε ο υπουργός Υγείας. Υπέδειξε μάλιστα στον κ. Τσίπρα να κάνει έστω ένα γύρισμα τηλεοπτικό «για να δει πως είναι αλλά και να δουλέψει μία φορά στη ζωή του».
 
Πάντως, ο υπουργός Υγείας προσκάλεσε προσωπικά τον κ. Τσίπρα «να ενημερωθεί αρμοδίως για τα μείζονα θέματα της υγείας», διότι όπως εξήγησε «δυστυχώς δεν καταλαβαίνει πολλά πράγματα».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης