Πακιστανοί χτύπησαν και λήστεψαν ομοεθνή τους

Πακιστανοί χτύπησαν και λήστεψαν ομοεθνή τους

Πρόκειται για τέσσερις συμπατριώτες του θύματος ηλικίας 23 ως 35 χρόνων και έναν 33χρονο Αφγανό οι οποίοι είχαν ήδη ξοδέψει τα περισσότερα από τα χρήματα που άρπαξαν από τον άτυχο μετανάστη

Πακιστανοί χτύπησαν και λήστεψαν ομοεθνή τους

Απέδωσε καρπούς το ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσε η Αστυνομία για τον εντοπισμό των πέντε αλλοδαπών που είχαν ξυλοκοπήσει αλύπητα έναν 43χρονο Πακιστανό το βράδυ της Δευτέρας στην εθνική οδό Σπάρτης- Γυθείου και του είχαν αρπάξει όλες του τις οικονομίες.

Με οργανωμένη επιχείρηση των αστυνομικών της Ασφαλείας Σπάρτης, του αστυνομικού τμήματος Σκάλας και της Ο.Π.Κ.Ε., οι δράστες της ληστείας εντοπίστηκαν στη Σκάλα Λακωνίας και συνελήφθησαν. Πρόκειται για τέσσερις συμπατριώτες του θύματος ηλικίας 23 ως 35 χρόνων και έναν 33χρονο Αφγανό οι οποίοι είχαν ήδη ξοδέψει τα περισσότερα από τα χρήματα που άρπαξαν από τον άτυχο μετανάστη.

Τα υπόλοιπα αποδόθηκαν στον 43χρονο και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης κατηγορούμενοι για ληστεία, ενώ  οι αστυνομικοί της Ασφαλείας συνεχίζουν τις έρευνες για να εξακριβώσουν αν εμπλέκονται και σε άλλες ληστείες με θύματα εργαζόμενους αλλοδαπούς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης