Γκάφα Άντρου Κυπριανού και αγωγή εναντίον του από την Χρυσή Αυγή Κύπρου

Γκάφα Άντρου Κυπριανού και αγωγή εναντίον του από την Χρυσή Αυγή Κύπρου

Φωτογραφίες που παρέδωσε στον υπουργό Δικαιοσύνης και στις οποίες υποτίθεται ότι απεικονίζονταν μέλη του ΕΛΑΜ με όπλα, αποδείχθηκε ότι έδειχναν ομάδα που έπαιζε «airsoft»!

Γκάφα Άντρου Κυπριανού και αγωγή εναντίον του από την Χρυσή Αυγή Κύπρου
«Μπανανόφλουδα» πάτησε ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, ο οποίος προ ημερών είχε παραδώσει στον υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης της Κύπρου Ιωνά Νικολάου, φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονταν μέλη του ΕΛΑΜ ( Παράρτημα της Χρυσής Αυγής στη Κύπρο) να κάνουν στρατιωτικές ασκήσεις με όπλα.

Από την έρευνα της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι οι άνθρωποι που εμφανίζονταν στις φωτογραφίες δεν ήταν μέλη του ΕΛΑΜ αλλά ομάδα που έπαιζε το γνωστό παιχνίδι «airsoft». Το ΕΛΑΜ έχει καταθέσει αγωγή κατά του κ. Κυπριανού, ο οποίος δήλωσε πως δεν ανησυχεί, σημειώνοντας ότι ο ίδιος δεν έχει αναφερθεί στο ΕΛΑΜ αλλά σε ακραίες ομάδες.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται καθώς υπάρχουν και άλλα στοιχεία σε σχέση με τη στάση του ΕΛΑΜ που δημιουργούν ανησυχία. Ο τέως Γενικός Εισαγγελέας Πέτρος Κληρίδης σε δηλώσεις του χαρακτήρισε το ΕΛΑΜ εγκληματική οργάνωση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης