Ένοικοι πολυκατοικίας «συνέλαβαν» διαρρήκτη

Ένοικοι πολυκατοικίας «συνέλαβαν» διαρρήκτη

Ο 22χρονος Έλληνας αναριχήθηκε στον 5ο όροφο αλλά εγκλωβίστηκε από τους ενοίκους που τον αντιλήφθηκαν και οι οποίοι τηλεφωνησαν στην αστυνομία

Ένοικοι πολυκατοικίας «συνέλαβαν» διαρρήκτη

Ικανότατος στην αναρρίχηση, αλλά όχι και τόσο καλός στην... διαφυγή αποδείχθηκε ένας νεαρός διαρρήκτης που κατάφερε να φτάσει ως τον πέμπτο όροφο μιας πολυκατοικίας στο Αγρίνιο σκαρφαλώνοντας από την υδρορροή! Στάθηκε άτυχος, όμως, γιατί μόλις έφτασε βρέθηκε αντιμέτωπος με τους ενοίκους!

Τα μέλη της οικογένειας αντιλήφθηκαν ότι κάποιος είχε μπει στο διαμέρισμα από το μπαλκόνι βρίσκοντας ανασφάλιστη μια μπαλκονόπορτα και, παρά το φόβο τους, πετάχτηκαν ξαφνικά μπροστά του! Ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει, αλλά οι ένοικοι τον εγκλώβισαν αποκλείοντας κάθε δίοδο διαφυγής, ενώ ταυτόχρονα ειδοποιούσαν την Αστυνομία.
Κλείσιμο

Ο 22χρονος Έλληνας, που ευτυχώς δεν είχε μαζί του κάποιο όπλο, αναγκάστηκε να παραδοθεί στη μοίρα του και παρελήφθη από άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. οι οποίοι έφτασαν λίγο αργότερα και τον συνέλαβαν. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αγρινίου στον οποίο οδηγήθηκε, του άσκησε δίωξη για απόπειρα κλοπής και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης