Σύλληψη λιμενικών για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στη Μύκονο

Σύλληψη λιμενικών για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στη Μύκονο

Φέρονται να παρείχαν προστασία - Συνελήφθησαν επίσης, έξι αλλοδαποί και ένας επιχειρηματίας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα κιλό κάνναβης 

Red Bull: Προπέτασμα για Μόντσα
Σύλληψη λιμενικών για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στη Μύκονο
Δύο Λιμενικοί που υπηρετούν στο λιμεναρχείο Μυκόνου με αρμοδιότητα των θεμάτων ασφαλείας και της δίωξης ναρκωτικών συνελήφθησαν το βράδυ της Δευτέρας από κλιμάκιο της Δίωξης Ναρκωτικών Πειραιά μαζί με έξι αλλοδαπούς και έναν επιχειρηματία του νησιού, στα πλαίσια οργανωμένης επιχείρησης που είχε ως σκοπό να εξαρθρώσει σπείρα διακίνησης ναρκωτικών στο νησί των ανέμων.

Οι δύο Λιμενικοί που απολάμβαναν της πλήρους εμπιστοσύνης του λιμενάρχη Μυκόνου, φέρονται να παρείχαν προστασία στο κύκλωμα έναντι χρηματικής αμοιβής. Οι έξι αλλοδαποί είχαν εταιρεία κούριερ στο νησί και φέρονται να διακινούσαν τα ναρκωτικά και μέσω των επαγγελματικών τους δραστηριοτήτων. Οι δύο εξ αυτών είχαν συλληφθεί πριν από οχτώ χρόνια από τους αστυνομικούς στη Μύκονο και είχαν εκτίσει ποινή φυλάκισης για εμπόριο ναρκωτικών.

Στην οικία του επιχειρηματία, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης γραφείου ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων, βρέθηκε ένα κιλό ακατέργαστης ίνδικης κάνναβης και σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr οι δύο Λιμενικοί πιθανολογείται να είναι αυτοί που του παρέδωσαν τα ναρκωτικά.

Οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν με πλοίο της γραμμής στον Πειραιά και στις 10 το βράδυ θα οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης