Στους τέσσερις οι νεκροί από την άγρια συμπλοκή μεταξύ Ρομά στη Γαστούνη Ηλείας

Στους τέσσερις οι νεκροί από την άγρια συμπλοκή μεταξύ Ρομά στη Γαστούνη Ηλείας

Ξεκληρίστηκε οικογένεια  - Μια γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη - Άγνωστοι οι λόγοι που οδήγησαν στο φονικό - Τρεις συλλήψεις

Στους τέσσερις οι νεκροί από την άγρια συμπλοκή μεταξύ Ρομά στη Γαστούνη Ηλείας
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Γαστούνης Ηλείας με την άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε λίγο πριν τις οκτώ το βράδυ της Τετάρτης ανάμεσα σε δύο οικογένειες Ρομά και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο τεσσάρων ανθρώπων και τον σοβαρό τραυματισμό άλλων δύο.

Σύμφωνα με το
patrisnews.com  τρεις από τους νεκρούς είναι μέλη της ίδιας οικογένειας (πατέρας, γιος, κόρη) ενώ ο ένας από τους δύο τραυματίες της αντίπαλης οικογένειας που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση έχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή. Την ίδια ώρα, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση η μητέρα της οικογένειας του τέταρτου θύματος.

Κλείσιμο
Οι δύο οικογένειες Ρομά βρίσκονταν σε προστριβές εδώ και ημέρες για άγνωστους  -μέχρι στιγμής- λόγους και  αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου συνεχίζουν να παίρνουν καταθέσεις για να ανακαλύψουν την αιτία. 

Ταυτόχρονα έπειτα από τις έρευνες της Αστυνομίας συνελήφθησαν απόψε τρεις Ρομά, που φέρονται ως υπαίτιοι του θανάσιμου τραυματισμού των τεσσάρων. Δύο από τους συλληφθέντες έχουν διακομιστεί και νοσηλεύονται, επίσης, στο νοσοκομείο.

Τόσο στο σημείο της συμπλοκής όσο και στο κέντρο Υγείας της Γαστούνης βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να αποτρέψουν πιθανό νέο «θερμό» επεισόδιο. Να σημειωθεί, τέλος, πως το φονικό σημειώθηκε όταν η μία οικογένεια μετέβη στο σπίτι της άλλης, με συνέπεια το μοιραίο.


Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης