Γ. Καμίνης: Ηθικός αυτουργός της επίθεσης ο πρόεδρος της ΠΟΕ - ΟΤΑ

Γ. Καμίνης: Ηθικός αυτουργός της επίθεσης ο πρόεδρος της ΠΟΕ - ΟΤΑ

Δείτε βίντεο από την επίθεση στον δήμαρχο Αθηναίων - Τι απαντά ο Μπαλασόπουλος - Διατάχθηκε προκαταρκτική έρευνα

Γ. Καμίνης: Ηθικός αυτουργός της επίθεσης ο πρόεδρος της ΠΟΕ - ΟΤΑ
Με αφορμή την επίθεση από αγνώστους έξω από την ΚΕΔΕ που δέχθηκε το βράδυ της Κυριακής ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης(διαβάστε εδώ
), μίλησε σήμερα σε τηλεοπτικό σταθμό, χαρακτηρίζοντας ηθικό αυτουργό τον προέδρο της ΠΟΕ - ΟΤΑ Θ. Μπαλασόπουλο.

Κλείσιμο
«Να σταματήσει το παραμύθι ο Μπαλασόπουλος να σταματήσει να ενοχοποιεί ανθρώπους. Φαίνεται ότι ξέρει ποιοι μού επιτέθηκαν, ας προσφύγει λοιπόν στη δικαιοσύνη. Να τα αφήσει αυτά δεν επιτρέπεται να βάζει μπουρλότο και να στρέφει τραμπούκους εναντίον οποιουδήποτε. Δεν θα με καταπτοήσει κανείς» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως εξήγησε ο δήμαρχος Αθηνών, ο πρόεδρος της ΠΟΕ – ΟΤΑ είχε αφήσει υπαινιγμούς εις βάρος του ότι είχε πάει στο Μάξιμου. «Δεν είναι πρώτη φορά που είναι ηθικός αυτουργός βιαιοπραγιών σε βάρος προσώπων. Αυτοί οι άνθρωποι μετέρχονται μεθόδους του παρελθόντος που έχουν χρεοκοπήσει, επιδιώκουν την πόλωση, ποιος θέλει την πόλωση ποιος θέλει να διχάσει τον κόσμο και να εξωθήσει τους ανθρώπους στα άκρα;» διερωτήθηκε.

Ο κ. Καμίνης τόνισε ότι χρειάζεται να υπάρχει δημοτική αστυνομία, αλλά θα πρέπει να αναβαθμιστούν και οι δημοτικοί αστυνομικοί, θα πρέπει να αρχίσουν να αποκτούν χαρακτηριστικά της ΕΛΑΣ και να μη λενε «όχι» σε όλα. «Η δημοτική αστυνομία εχει αρμοδιότητα να γράφει τα σταθμευμένα οχήματα, αλλά δεν εχει δυνατότητα να σταματήσει μοτοσικλετιστή που περνάει από τον πεζόδρομο πρόκειται για παραλογισμό» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σημείωσε ότι οι δημοτικοί υπάλληλοι όταν άρχισε τη θητεία του στο Δήμο ήταν συνολικά 11.700 και τώρα έχουν μείνει 8.700 μόνιμοι, συμβασιούχοι και αορίστου χρόνου, ενώ διευκρίνισε ότι και οι 1.030 δημοτικοί αστυνομικοί στην Αθήνα είναι μέσω ΑΣΕΠ.

Ο δήμαρχος ανέφερε επίσης ότι θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για το δήμο Αθηνών.

Ο κ. Καμίνης παραχώρησε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι.

Μπαλασόπουλος: «Δεν έχουμε καμία σχέση με την επίθεση στον Καμίνη»

Την δική του απάντηση έδωσε σήμερα ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θέμης Μπαλασόπουλος στις κατηγορίες του Γιώργου Kαμίνη, σύμφωνα με τις οποίες αυτός είναι ο ηθικός αυτουργός για τη χθεσινή επίθεση που δέχθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Μιλώντας σήμερα σε τηλεοπτικό σταθμό ανέφερε χαρακτηριστικά «δεν είμαστε ανόητοι να προκαλέσουμε επεισόδια ας μας πει ο κ.Καμίνης ποιοι τον χτύπησαν. Τους ξέρει».

Ο κ. Μπαλασόπουλος είπε πως η ανακοίνωση της ΠΟΕ ΟΤΑ ξεκαθαρίζει «δεν έχουμε καμία σχέση με την επίθεση και μας κάνει εντύπωση η προσπάθεια να μας εμπλέξει ο κ.Καμίνης».

Πρόσθεσε μάλιστα «στη χθεσινή συγκέντρωση υπήρχαν 3.000 κόσμου και η ΠΟΕ-ΟΤΑ δεν ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο και την ευθύνη» και επιτέθηκε στον δήμαρχο Αθηναίων λέγοντας «ας μας πει πού τον στοχοποίησαν τα μέλη της ΠΟΕ ΟΤΑ».




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης