Την δική του απάντηση έδωσε σήμερα ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θέμης Μπαλασόπουλος στις κατηγορίες του Γιώργου Kαμίνη, σύμφωνα με τις οποίες αυτός είναι ο ηθικός αυτουργός για τη χθεσινή επίθεση που δέχθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων.
Μιλώντας σήμερα σε τηλεοπτικό σταθμό ανέφερε χαρακτηριστικά «δεν είμαστε ανόητοι να προκαλέσουμε επεισόδια ας μας πει ο κ.Καμίνης ποιοι τον χτύπησαν. Τους ξέρει».
Ο κ. Μπαλασόπουλος είπε πως η ανακοίνωση της ΠΟΕ ΟΤΑ ξεκαθαρίζει «δεν έχουμε καμία σχέση με την επίθεση και μας κάνει εντύπωση η προσπάθεια να μας εμπλέξει ο κ.Καμίνης».
Πρόσθεσε μάλιστα «στη χθεσινή συγκέντρωση υπήρχαν 3.000 κόσμου και η ΠΟΕ-ΟΤΑ δεν ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο και την ευθύνη» και επιτέθηκε στον δήμαρχο Αθηναίων λέγοντας «ας μας πει πού τον στοχοποίησαν τα μέλη της ΠΟΕ ΟΤΑ».
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.