Μπαράζ ληστειών και κλοπών στην Αθήνα

Μπαράζ ληστειών και κλοπών στην Αθήνα

Ριφιφί σε πρατήριο υγρών καυσίμων, διάρρηξη σε κοσμηματοπωλείο με λεία μεγάλης αξίας και μπαράζ ληστειών σημειώθηκαν από το βράδυ της Κυριακής στην Αττική

Μπαράζ ληστειών και κλοπών στην Αθήνα
Ριφιφί σε πρατήριο υγρών καυσίμων, διάρρηξη σε κοσμηματοπωλείο με λεία μεγάλης αξίας και μπαράζ ληστειών σημειώθηκαν από το βράδυ της Κυριακής στην Αττική.

Συγκεκριμένα, στις 20:15 στην Αθήνα, τέσσερις άγνωστοι, εισήλθαν σε κουρείο ιδιοκτησίας αλλοδαπού και αφού τον τραυμάτισαν ελαφρά με μαχαίρι στο πρόσωπο του αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό, τρία κινητά τηλέφωνα καθώς και έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Λίγο νωρίτερα, στις 18:05 στην Αθήνα, τρεις άγνωστοι εισέβαλαν σε πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν από τον ιδιοκτήτη, άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Στις 03:00 τα ξημερώματα, σήμερα, άγνωστοι άνοιξαν τρύπα στον τοίχο πρατηρίου υγρών καυσίμων, στο 3ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Βάρης- Κορωπίου, διέρηξαν το χρηματοκιβώτιο, από το οποίο άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο.

Λίγο πριν τις 05:00 το πρωί, άγνωστοι παραβίασαν τα ρολά και έσπασαν τον υαλοπίνακα κοσμηματοπωλείο στη λεωφόρο Κηφισίας 71 στους Αμπελόκηπους, από το οποίο άρπαξαν κοσμήματα μεγάλης αξίας και εξαφανίστηκαν.
Κλείσιμο

Στις 06:50, δύο ένοπλοι άρπαξαν από τον ιδιοκτήτη πρατηρίου της Shell, όσα χρήματα είχε στο ταμείο και εξαφανίστηκαν.

Το μπαράζ των ληστειών έκλεισε στις 08:00 το πρωί στην Πέυκη, όπου δύο άγνωστοι έπιτέθηκαν σε μεταφορική εταιρεία, στην συμβολή των οδών Καζαντζάκη και Απόλλωνος, απ' όπου άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης