Στον εισαγγελέα για μη έκδοση αποδείξεων σε καφέ - εστιατόριο

Στον εισαγγελέα για μη έκδοση αποδείξεων σε καφέ - εστιατόριο

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών οδηγήθηκε σήμερα, Δευτέρα, 40χρονος νόμιμος εκπρόσωπος καφέ - εστιατορίου, που συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής για μη έκδοση αποδείξεων

Στον εισαγγελέα για μη έκδοση αποδείξεων σε καφέ - εστιατόριο
Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών οδηγήθηκε σήμερα, Δευτέρα, 40χρονος νόμιμος εκπρόσωπος καφέ - εστιατορίου, που συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής για μη έκδοση αποδείξεων.

Συγκεκριμένα σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο κατάστημα από κλιμάκιο του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν εκδοθεί αποδείξεις σε συνολικά τέσσερις 44 περιπτώσεις.

Κλείσιμο
Εκτός από τις φορολογικές παραβάσεις, η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του συλληφθέντος, περιλαμβάνει και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, αφού στην κατοχή του κατασχέθηκε μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος (γκλοπ).

Από την Αστυνομία υπενθυμίζεται ότι στον αριθμό 11012 και στα e-mails 11012@hellenicpolice.gr & financialpolice@hellenicpolice.gr , οι πολίτες μπορούν να καταγγέλλουν ανάλογες παραβάσεις κατά τη διάρκεια των συναλλαγών τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης