Άγνωστοι κακοποιοί σκόρπισαν τον τρόμο στο Ίλιον

Άγνωστοι κακοποιοί σκόρπισαν τον τρόμο στο Ίλιον

Τους έκαναν σήμα για έλεγχο και εκείνοι τους πυροβόλησαν - Σοβαρά τραυματισμένος ο ένας εκ των δύο δραστών - Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του δεύτερου δράστη

Φυτά για ένα ζωντανό σπίτι
Άγνωστοι κακοποιοί σκόρπισαν τον τρόμο στο Ίλιον
Δραπέτης φυλακών φέρεται να είναι ο ένας εκ των δύο δραστών που βρέθηκε στα χέρια της αστυνομίας έπειτα από το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε σήμερα το πρωί σε κεντρικότατο σημείο στο Ίλιον. 

Οι δυο άντρες οπλισμένοι σαν αστακοί την ώρα που κυνηγούσαν τους δύο δράστες μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ  μπήκαν με το αυτοκίνητο σε βενζινάδικο της περιοχής, έβγαλαν τα όπλα , αρνήθηκαν να παραδοθούν, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να πυροβολήσουν  για να τους ακινητοποιήσουν, τραυματίζοντας τον δραπέτη, τον οποίο στη συνέχεια και συνέλαβαν. 

Μέσα στο μικρό αυτό χρονικό διάστημα όμως, έχασαν τον δεύτερο κακοποιό που βγήκε από το αυτοκίνητο και χάθηκε στα στενά της περιοχής. 
Κλείσιμο

Όλα ξεκίνησαν  στις 9.45 σήμερα το πρωί. Από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ εντοπίσθηκε στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων ύποπτο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα. Στην προσπάθεια των αστυνομικών να το ελέγξουν ο οδηγός του αυτοκινήτου ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει. Ακολούθησε καταδίωξη και το όχημα ακινητοποιήθηκε σε πρατήριο υγρών καυσίμων κοντά στην Πλατεία Ιλίου.  

Οι επιβαίνοντες στο όχημα εξήλθαν αυτού και όταν κλήθηκαν να παραδοθούν έστρεψαν τα όπλα τους κατά των αστυνομικών οι οποίοι πυροβόλησαν για να τους ακινητοποιήσουν τραυματίζοντας τον έναν σοβαρά. 

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 33χρονο Έλληναδραπέτη των φυλακών Μαλανδρίνου ο οποίος μεταφέρθηκε με σταθμό ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, σοβαρά τραυματισμένος. Κατασχέθηκε το πιστόλι των 22 mm με το οποίο απείλησε τους αστυνομικούς. Στην περιοχή έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και γίνονται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και του δεύτερου δράστη. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης