Έθαβε βάζα με χασίς στο αγρόκτημά του

Έθαβε βάζα με χασίς στο αγρόκτημά του

Αρχικά, ο ύποπτος συνελήφθη μετά από έλεγχο στο δρόμο, όταν βρέθηκαν πάνω του δύο συσκευασίες με «φούντα» βάρους επτά γραμμαρίων και ένα τσιγαριλίκι...

Η πρόκληση συνεχίζεται
Έθαβε βάζα με χασίς στο αγρόκτημά του
Γυάλινα βάζα  γεμάτα με ακατέργαστη κάνναβη και κλεισμένα αεροστεγώς… «φύτευε» στο αγρόκτημά του ένας 53χρονος για τον οποίο οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες ότι διακινεί ναρκωτικά στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας!
 
Κλείσιμο
Αρχικά, ο ύποπτος συνελήφθη μετά από έλεγχο στο δρόμο, όταν βρέθηκαν πάνω του δύο συσκευασίες με «φούντα» βάρους επτά γραμμαρίων και ένα τσιγαριλίκι.

Στο σπίτι του 53χρονου, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών βρήκαν δύο γυάλινα βάζα και τέσσερις συσκευασίες με χασίς βάρους 84 γραμμαρίων, αλλά με τη βοήθεια το ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου εντόπισαν και τα υπόλοιπα ναρκωτικά θαμμένα στο χώμα του αγροκτήματος και σε μια αποθήκη του. Εκεί έκρυβε ο δράστης άλλα έξι γυάλινα βάζα και έξι συσκευασίες με συνολικά ένα κιλό και 441 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Έτσι, του έβαλαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

*** Δυο χασισόδεντρα ύψους 1,10 και 2,40 μέτρων καλλιεργούσε στο σπίτι του στη Συδινή της Ξάνθης ένας 30χρονος, ο οποίος απουσίαζε κατά τη διάρκεια της έρευνας και αναζητείται. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα διαβιβαστεί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης.

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης