Πλήθος κλοπιμαίων στα χέρια αλλοδαπών διαρρηκτών

Πλήθος κλοπιμαίων στα χέρια αλλοδαπών διαρρηκτών

Ο μεγάλος αριθμός κοσμημάτων, ρολογιών και άλλων πολύτιμων αντικειμένων που βρέθηκε στο σπίτι δυο αλλοδαπών οι οποίοι ομολόγησαν ήδη τρεις διαρρήξεις στη Σαντορίνη

Γήπεδο και “Mall” στον Βοτανικό, αλλά με περισσότερο πράσινο
Πλήθος κλοπιμαίων στα  χέρια αλλοδαπών διαρρηκτών
Ο μεγάλος αριθμός κοσμημάτων, ρολογιών και άλλων πολύτιμων αντικειμένων που βρέθηκε στο σπίτι δυο αλλοδαπών οι οποίοι ομολόγησαν ήδη τρεις διαρρήξεις στη Σαντορίνη, κάνει τους αστυνομικούς του τμήματος Θήρας να συνεχίζουν τις έρευνες για να εξακριβώσουν την προέλευσή τους.

Οι δυο Αλβανοί, ηλικίας 32 και 26 χρόνων, που βρίσκονταν παράνομα στη χώρα, έμεναν στο ίδιο σπίτι αλλά δεν… συνεργάζονταν στις διαρρήξεις τις οποίες έκανε ο καθένας μόνος του. Ο 26χρονος παραδέχθηκε ότι το περασμένο Σάββατο είχε διαρρήξει ένα λογιστικό γραφείο από το οποίο άρπαξε 5.000 ευρώ και ομολόγησε άλλη μια διάρρηξη που είχε γίνει στις 13 Μαΐου σε ένα σπίτι με λεία 590 ευρώ και προσωπικά αντικείμενα του ιδιοκτήτη.

Ο 32χρονος ομολόγησε μόνο μια διάρρηξη με λεία 700 ευρώ και κοσμήματα αξίας 3.000 ευρώ από ένα σπίτι την περασμένη Δευτέρα.

Όμως, τα ευρήματα στο σπίτι των δυο αλλοδαπών δείχνουν ότι κρύβονται πίσω και από άλλες κλοπές. Οι δυο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

 
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης