Ζευγάρι πέρασε πάνοπλο τα σύνορα!

Ζευγάρι πέρασε πάνοπλο τα σύνορα!

Σε οπλοστάσιο  είχε μετατρέψει το αυτοκίνητο με το οποίο πέρασε τα σύνορα ένα ζευγάρι Βουλγάρων!

Εθνική Τράπεζα : Μικρές επιπτώσεις στις χρηματοδοτήσεις βλέπει η Citi
Ζευγάρι πέρασε πάνοπλο τα σύνορα!
Σε οπλοστάσιο  είχε μετατρέψει το αυτοκίνητο με το οποίο πέρασε τα σύνορα ένα ζευγάρι Βουλγάρων! Οι συνοριοφύλακες τους σταμάτησαν για έλεγχο στην εθνική οδό Διδυμοτείχου –Αλεξανδρούπολης στο ύψος Μάνδρας ανακάλυψαν την κρύπτη και τους συνέλαβαν.

Οι δύο αλλοδαποί, ένας 44χρονος και η 40χρονη σύντροφός του, είχαν επιμελώς κρυμμένα ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 31 εκατοστών, ένα πτυσσόμενο γκλομπ μήκους 54 εκατοστών, ένα ρόπαλο μήκους 59 εκατοστών και ένα ζευγάρι χειροπέδες, τις οποίες τελικά… φόρεσαν οι ίδιοι! Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί πού σκόπευαν να χρησιμοποιήσουν τον παράνομο οπλισμό.

Κλείσιμο
Οι ύποπτες κινήσεις ενός Βούλγαρου στην περιοχή έξω από το γήπεδο της Αμφιλοχίας, κίνησαν την περιέργεια ενός καταστηματάρχη που ειδοποίησε την Αστυνομία. Άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. έφτασαν αμέσως και έκαναν σωματική έρευνα στον αλλοδαπό, πάνω στον οποίο βρήκαν ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 11,5 εκατοστών. Έτσι, τον συνέλαβαν και τον παρέπεμψαν στον εισαγγελέα για παράνομη οπλοκατοχή.

 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης