Κινητοποιήσεις των δικαστικών υπαλλήλων στην Αθήνα

Κινητοποιήσεις των δικαστικών υπαλλήλων στην Αθήνα

Δίωρες στάσεις εργασίας (από 9 π.μ. έως 11 π.μ.) και συγκέντρωση διαμαρτυρίας, θα πραγματοποιήσουν στις 23 και 24 Οκτωβρίου 2012, οι δικαστικοί υπάλληλοι της Αθήνας

Κατατέθηκε η πρόταση Εξεταστικής για την οικονομία
Κινητοποιήσεις των δικαστικών υπαλλήλων στην Αθήνα
Δίωρες στάσεις εργασίας (από 9 π.μ. έως 11 π.μ.) και συγκέντρωση διαμαρτυρίας, θα πραγματοποιήσουν στις 23 και 24 Οκτωβρίου 2012, οι δικαστικοί υπάλληλοι της Αθήνας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα οικονομικά μέτρα σε βάρος των εργαζομένων.

Ειδικότερα, το Διοικητικό Συμβούλιο του «Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Αθήνας» αποφάσισε πλέον των συγκεκριμένων δύο στάσεων εργασίας, την πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στις 23 Οκτωβρίου στο Πρωτοδικείο Αθηνών και την επόμενη ημέρα στο Εφετείο Αθηνών.

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος, εκφράζει την αντίθεση του «σε πολιτικές λιτότητας και εξαθλίωσης των εργαζομένων» και αναφέρει, ότι «σε μια περίοδο καταστροφικών αλλαγών σε βάρος των μισθολογικών, κοινωνικών και ασφαλιστικών κατακτήσεων των εργαζομένων, σε μια περίοδο όπου τα πάντα γκρεμίζονται και τα πάντα «πωλούνται» στον βωμό και το όνομα του Μνημονίου και της οικονομικής κρίσης, με την Κυβέρνηση να παραδίδει τα κλειδιά της χώρας στην Τρόικα και απλά να παρακολουθεί το ξεπούλημα της Ελλάδας και την καταρράκωση κάθε ηθικής και πολιτικής αξίας, την ίδια στιγμή οι «διαχειριστές» της εξουσίας στην χώρα μας απεργάζονται σε βάρος μας νέες καταστροφικές αποφάσεις».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης