Πάρτι… κάνουν 30 Ρομά στο πάρκινγκ της Τερψιθέας

Πάρτι… κάνουν 30 Ρομά στο πάρκινγκ της Τερψιθέας

Πλένουν, απλώνουν τη μπουγάδα όχι μόνο σε ένα άλλα σε δύο σημεία, με θέα το απέραντο γαλάζιο, μαγειρεύουν, φωνασκούν, γεμίζουν το χώρο νερά και αποφάγια, στρώνουν κρεβάτια και γενικώς κάνουν ό,τι θα έκανε κανείς αν ήταν στο σπίτι του.

Η Μόσχα δεν παραδίδει αεροσκάφη στον Αμερικανικό στρατό
Πάρτι… κάνουν 30 Ρομά στο πάρκινγκ της Τερψιθέας
Μες την τρελή χαρά, σαν να έχουν πάει για να κάνουν κάμπινγκ, 30 περίπου Ρομά, οι οποίοι είναι άξιον απορίας πως καταφέρνουν να διαμένουν μέσα σε δύο αυτοκίνητα, το ένα ημιφορτηγάκι και το άλλο Ι.Χ., έχουν τραβήξει χειρόφρενο στην περιοχή του πάρκινγκ της Τερψιθέας στην Πάτρα και έχουν στήσει το νοικοκυριό τους.

Οπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του thebest.gr, οι Ρομά πλένουν, απλώνουν τη μπουγάδα όχι μόνο σε ένα άλλα σε δύο σημεία, με θέα το απέραντο γαλάζιο, μαγειρεύουν, φωνασκούν, γεμίζουν το χώρο νερά και αποφάγια, στρώνουν κρεβάτια και γενικώς κάνουν ό,τι θα έκανε κανείς αν ήταν στο σπίτι του.

Επίσης, διαθέτουν και σκύλο για φύλαξη. Με τη μόνη διαφορά ότι δεν είναι στο σπίτι τους αλλά σε ένα κοινόχρηστο και πολυσύχναστο χώρο, έτοιμοι να αποτελέσουν τουριστική ατραξιόν, και θέμα για καρτ ποστάλ. Βρίσκονται δε ακριβώς απέναντι από την πολυκατοικία όπου κατοικεί ο πρώην Δήμαρχος Ανδρέας Καράβολας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ:

Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης