Έβαλε το σκύλο του να επιτεθεί στους αστυνομικούς!

Έβαλε το σκύλο του να επιτεθεί στους αστυνομικούς!

Μεγάλες ποσότητες χασίς, αλλά  και LSD και παραισθησιογόνα μανιτάρια βρέθηκαν στην κατοχή ενός 28χρονου που τροφοδοτούσε με ναρκωτικά πέντε «βαποράκια» του, τα οποία έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών στην Έδεσσα...

Δύο ξένοι στο ίδιο κόμμα
Έβαλε το σκύλο του να επιτεθεί στους αστυνομικούς!
Μεγάλες ποσότητες χασίς, αλλά  και LSD και παραισθησιογόνα μανιτάρια βρέθηκαν στην κατοχή ενός 28χρονου που τροφοδοτούσε με ναρκωτικά πέντε «βαποράκια» του, τα οποία έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών στην Έδεσσα. Η σύλληψη του μεγαλέμπορου ήταν περιπετειώδης, καθώς οι άνδρες της Ασφαλείας Έδεσσας βρέθηκαν αντιμέτωποι με τα… σαγόνια του σκύλου του τον οποίο διέταξε να τους επιτεθεί!

Κλείσιμο
Όλα  ξεκίνησαν με τη σύλληψη ενός 43χρονου με 31,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά στην Έδεσσα. Ακολούθησαν αλυσιδωτές συλλήψεις δυο 35χρονων και ενός 30χρονου που προμήθευαν ο ένας τον άλλο με τα ναρκωτικά που τους έδινε από τα μέσα Ιουλίου ο «εγκέφαλος» της διακίνησης! Στα σπίτια των δραστών, που είναι όλοι Έλληνες, κατασχέθηκαν συνολικά 640 γραμμάρια «φούντας», μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 40 σπόροι κάνναβης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης