Συνελήφθη διαρρήκτης που είχε «ρημάξει» τα σπίτια της Σάμου

Συνελήφθη διαρρήκτης που είχε «ρημάξει» τα σπίτια της Σάμου

Τρεις φορές μέσα σε δυο μήνες είχε διαρρήξει το εξοχικό μιας 58χρονης στη περιοχή «Δήμα» στο Βαθύ της Σάμου ένας 46χρονος Έλληνας

«Πόλεμος» ΓΣΕΕ – ΚΚΕ για τις κινητοποιήσεις της Πέμπτης
Συνελήφθη διαρρήκτης που είχε «ρημάξει» τα σπίτια της Σάμου
Τρεις φορές μέσα σε δυο μήνες είχε διαρρήξει το εξοχικό μιας 58χρονης στη περιοχή «Δήμα» στο Βαθύ της Σάμου ένας 46χρονος Έλληνας που έκλεβε τρόφιμα και ρούχα, αλλά η τέταρτη απόπειρά του έβαλε τέλος στην… καριέρα του ως διαρρήκτη. Η ιδιοκτήτρια τον αντιλήφθηκε και τράπηκε σε φυγή, αλλά συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και ομολόγησε εννέα διαρρήξεις στο νησί.

Ο 46χρονος έκλεβε τα… πάντα από τα σπίτια που είχε διαρρήξει. Εκτός από τα μετρητά συνολικού ύψους 2.300 ευρώ, είχε αρπάξει χρυσά κοσμήματα και ένα ρολόι από το σπίτι ενός 65χρονου στους Μύλους, μία χρυσή καδένα και ένα ρολόι από το σπίτι μιας 78χρονης στους Μαυρατζαίους, ηλεκτρονικές συσκευές και κοσμήματα αξίας περίπου 2.200 ευρώ από το σπίτι ενός 33χρονου και ένα κινητό από την κατοικία ενός 51χρονου στην περιοχή «Τρεις Εκκλησιές», εξαρτήματα από το γεωργικό μηχάνημα μιας 37χρονης στο Βαθύ και τρόφιμα από την ταβέρνα ενός 33χρονου στο Άνω Βαθύ.
Κλείσιμο

Μέρος των κλοπιμαίων ο 46χρονος το πούλησε αντί 700 ευρώ σε έναν τσιγγάνο, ο οποίος δεν έχει βρεθεί και αναζητείται Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Σάμου, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν εμπλέκεται και σε άλλες διαρρήξεις.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης