Ο ελληνοτουρκικός γάμος της χρονιάς!

Ο ελληνοτουρκικός γάμος της χρονιάς!

Στο «πόδι» βρίσκεται η Μεσσηνία για τον αυριανό ελληνοτουρκικό γάμο μεταξύ του Έλληνα web developer Δημήτρη Γκινοσάτη και της Εντά Πολάτ, κόρης του εκατομμυριούχου επιχειρηματία Αντάν Πολάτ.

Ο ελληνοτουρκικός γάμος της χρονιάς!
Στο «πόδι» βρίσκεται η Μεσσηνία για τον ελληνοτουρκικό γάμο μεταξύ του Έλληνα web developer Δημήτρη Γκινοσάτη και της Εντά Πολάτ, κόρης του εκατομμυριούχου επιχειρηματία Αντάν Πολάτ.

Ο γάμος θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου στις 7 στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Costa Navarino, ενώ από σήμερα αναμένονται οι αφίξεις των καλεσμένων. 
Κλείσιμο

Για το λόγο αυτό το αεροδρόμιο της Καλαμάτας έχει προετοιμαστεί για τα θηριώδη lear jet ενώ και η μαρίνα της μεσσηνιακής πρωτεύουσας έχει εξασφαλίσει θέσεις όπου θα αγκυροβολήσουν οι θαλαμηγοί. Οι προετοιμασίες στο ξενοδοχείο έχουν ήδη ολοκληρωθεί, ενώ οι άνθρωποι της ασφάλειας του Αντάν Πολάτ έχουν ερευνήσει σπιθαμή προς σπιθαμή όλους τους χώρους όπου θα βρίσκονται οι καλεσμένοι και οι νεόνυμφοι.

Σήμερα στις 8 το βράδυ έχει διοργανωθεί coktail party για το καλοσώρισμα, ενώ αύριο θα ακολουθήσει η γαμήλια τελετή. Την Κυριακή έχει προγραμματιστεί πάρτυ στην παραλία του ξενοδοχείου με άφθονα κοκτέιλς και σαμπάνια.
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης