Αναγνωρίστηκε ένας από τους δύο «πιστολέρο» της Ημαθίας

Αναγνωρίστηκε ένας από τους δύο «πιστολέρο» της Ημαθίας

Τα δακτυλικά αποτυπώματα στην κλεμμένη μηχανή και τις 38 σφαίρες που εγκατέλειψαν στην περιοχή των Μαλγάρων οι δυο «πιστολέρο» που πυροβόλησαν με «Καλάσνικοφ» στο Κλειδί Ημαθίας

Αναγνωρίστηκε ένας από τους δύο «πιστολέρο» της Ημαθίας
Τα δακτυλικά αποτυπώματα στην κλεμμένη μηχανή και τις 38 σφαίρες που εγκατέλειψαν στην περιοχή των Μαλγάρων οι δυο «πιστολέρο» που πυροβόλησαν με «Καλάσνικοφ» στο Κλειδί Ημαθίας, αποκάλυψαν την ταυτότητα του ενός από αυτούς ο οποίος αναζητείται.

Πρόκειται για έναν 22χρονο Αλβανό, το DNA του οποίου βρέθηκε και στην μαύρη μάλλινη κουκούλα που εγκατέλειψε πάνω στο μηχανάκι όταν διέφυγε πεζός στη θέα των αστυνομικών, μαζί με έναν ακόμη άγνωστο συνεργό του. Νωρίτερα, οι δυο τους είχαν ανοίξει πυρ με ριπές στον αέρα και την πρόσοψη του σπιτιού ενός κατοίκου του χωριού, ο οποίος υποψιάστηκε ότι ετοίμαζαν ληστεία όταν τους είδε να περιφέρονται στο χωριό και να περιεργάζονται τα σπίτια.

 Οι αστυνομικοί είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν τους δυο επίδοξους ληστές, που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το μοτοποδήλατο και να εξαφανιστούν. Στον τόπο της επίθεσης βρέθηκαν 23 κάλυκες και μία βολίδα από το «Καλάσνικοφ» των δραστών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για άσκοπους πυροβολισμούς, παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία, οπλοχρησία και απειλή, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας. Οι έρευνες για τη σύλληψή τους βρίσκονται σε εξέλιξη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης