Χασισοφυτεία σε χώρο βιολογικού καθαρισμού!

Χασισοφυτεία σε χώρο βιολογικού καθαρισμού!

Εξασφαλισμένο … λίπασμα είχαν οι δυο Έλληνες  που διάλεξαν την εγκατάσταση βιολογικού καθαρισμού στην Πάρο για να καλλιεργήσουν τη μικρή χασισοφυτεία τους!

Τραυματιοφορέας έβγαζε φωτογραφίες θύματα τροχαίου!
Χασισοφυτεία σε χώρο βιολογικού καθαρισμού!
Εξασφαλισμένο …λίπασμα είχαν οι δυο Έλληνες  που διάλεξαν την εγκατάσταση βιολογικού καθαρισμού στην Πάρο για να καλλιεργήσουν τη μικρή χασισοφυτεία τους! Όμως, οι συχνές επισκέψεις τους δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος.

Κλείσιμο
Οι δράστες  ηλικίας 44 και 35 χρόνων πιάστηκαν στα πράσα τη στιγμή που περιποιούνταν τα έξη χασισόδεντρα ύψους από 90 εκατοστά ως 1,60 μέτρο τα οποία καλλιεργούσαν σε γλάστρες που είχαν τοποθετήσει μέσα στις υπόγειες τσιμεντένιες δεξαμενές του βιολογικού καθαρισμού! Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν διάφορα γεωργικά σύνεργα και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

*** Μέσα στο δάσος κοντά στο σπίτι του στο Κάστρο Ηλείας είχε δημιουργήσει έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στον οποίο καλλιεργούσε

17 δενδρύλλια κάνναβης ένας 22χρονος Πολωνός! Η χασισοφυτεία εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που συνέλαβαν τον καλλιεργητή ο οποίος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πύργου, ενώ στο σπίτι του κατέσχεσαν και 13 σπόρους κάνναβης.

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης