Ανησυχία στο περιβάλλον Άκη για την απολογία Ζήγρα

Ανησυχία στο περιβάλλον Άκη για την απολογία Ζήγρα

Ενώπιον του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης ο εξάδελφος του Άκη Τσοχατζοπουλου, Νικόλας Ζήγρας δίνοντας συμπληρωματική απολογία για την υπόθεση του ξεπλύματος μαύρου χρήματος

Ανησυχία στο περιβάλλον Άκη για την απολογία Ζήγρα
Ενώπιον του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης ο εξάδελφος του Άκη Τσοχατζοπουλου, Νικόλας Ζήγρας δίνοντας συμπληρωματική απολογία για την υπόθεση του ξεπλύματος μαύρου χρήματος που σύμφωνα με τη δικαιοσύνη προέρχεται από δωροδοκίες για την υπογραφή εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Αίτημα για συμπληρωματική απολογία είχε υποβάλει ο ίδιος ο Ν. Ζήγρας, ο οποίος τον περασμένο Απρίλιο που είχε συλληφθεί και είχε οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή, είχε κάνει του δικαιώματος της σιωπής. Έτσι, πρόκειται επί της ουσίας, για την πρώτη του απολογία ενώπιον του ανακριτή και το περιεχόμενό της ενδέχεται να παίξει καταλυτικό ρόλο στη διερεύνηση της όλης υπόθεσης, κεντρικό πρόσωπο της οποίας, είναι ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος.

Η παρουσία του Ν. Ζήγρα στον ανακριτή αλλά και τα όσα θα υποστηρίξει προκαλούν κατά πληροφορίες ιδιαίτερη ανησυχία στο περιβάλλον του πρώην υπουργού. Πρέπει να σημειωθεί ότι ο εξάδελφος του Άκη Τσοχατζόπουλου  φέρεται ο διαχειριστής του μαύρου πολιτικού χρήματος που διακινήθηκε μέσω ενός δικτύου offshore εταιριών και στη συνέχεια επενδύθηκε σε πολυτελή ακίνητα.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης