Ελεύθερος ο 21χρονος που εγκατάλειψε τα δίδυμα στο τροχαίο

Ελεύθερος ο 21χρονος που εγκατάλειψε τα δίδυμα στο τροχαίο

Την ώρα που το 7χρονο αγοράκι χαροπαλεύει στο νοσοκομείο, ο υπαξιωματικός του Π.Ν. αφήνεται ελεύθερος με εγγύηση 15.000 ευρώ -  Βελτιώνεται η υγεία της αδελφής του, σοβαρά τραυματισμένη αλλά εκτός κινδύνου η μητέρα των παιδιών


Ελεύθερος ο 21χρονος που εγκατάλειψε τα δίδυμα στο τροχαίο
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε το βράδυ της Παρασκευής και μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του ενώπιον της ανακρίτριας στο Ναυτοδικείου Πειραιά ο  21χρονος μόνιμος υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού και οδηγός της μοτοσικλέτας ο οποίος παρέσυρε και εγκατέλειψε τη μητέρα με τα δύο ανήλικα παιδιά της.

Στον 21χρονο μόνιμο υπαξιωματικό επιβλήθηκαν, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα του Ναυτοδικείου, η καταβολή χρηματικής εγγύησης 15.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνισή του στο οικείο αστυνομικό τμήμα μηνιαίως.

Πάντως, τα δίδυμα ηλικίας επτά ετών, εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Παίδων». Το κορίτσι αποσωληνώθηκε το βράδυ της Παρασκευής και παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης, ενώ η κατάσταση του αγοριού παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή.

Κλείσιμο
Τραυματισμένη αλλά εκτός κινδύνου νοσηλεύεται και η μητέρα τους στον Ευαγγελισμό.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο υπαξιωματικός είχε τραυματίσει έναν ποδηλάτη και ανέπτυξε ταχύτητα ώστε να εξαφανιστεί, με αποτέλεσμα να παραβιάσει ερυθρό σηματοδότη και να παρασύρει τη μητέρα με τα δύο παιδιά της στη διασταύρωση των οδών Πατησίων και Τροίας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης