Προσκλητήριο ανθρωπιάς για τα επτάχρονα δίδυμα

Προσκλητήριο ανθρωπιάς για τα επτάχρονα δίδυμα

Στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού σπεύδουν να προσφέρουν αίμα - Μεγάλη η ανταπόκριση των πολιτών - Διασωληνωμένα τα δύο αδελφάκια - Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει το αγοράκι - Έχει διαφύγει τον κίνδυνο το κοριτσάκι 

Προσκλητήριο ανθρωπιάς για τα επτάχρονα δίδυμα
Στο επτάχρονο αγοράκι επικεντρώνουν τις προσπάθειές τους οι γιατροί της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων Αγλαϊα Κυριακού οι οποίοι συνεπικουρούνται από γιατρούς των παιδιατρικών νοσοκομείων και την καλύτερη ομάδα παιδιάτρων του Πολεμικού Ναυτικού.

Η κατάσταση του μικρού που παρασύρθηκε από την μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 21χρονος βατραχάνθρωπος του Πολεμικού Ναυτικού (χωρίς να διαθέτει άδεια οδήγησης και ασφάλεια) είναι κρίσιμη.

Η δίδυμη αδελφή του θεωρείται ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ωστόσο παραμένει στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αγλαϊα Κυριακού.
 
Την ίδια στιγμή, συγκινητική είναι η ανταπόκριση απλών πολιτών στο κάλεσμα των δασκάλων των διδύμων στο 150ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών. Εκατοντάδες άνθρωποι έχουν συγκεντρωθεί από το πρωί στα νοσοκομεία «Αγλαΐα Κυριακού», «Παίδων», «Αγία Σοφία» αλλά και σε άλλα νοσοκομεία της χώρας για να προσφέρουν αίμα για τα νοσηλευόμενα παιδιά.

Από το πρωί στο νοσοκομείο έχουν μεταβεί μεταξύ άλλων και στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού, αξιωματικοί και υπαξιωματικοί, που θέλουν με τον τρόπο αυτό να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους και να βοηθήσουν στο μέτρο που μπορούν προκειμένου να αποθεραπευτούν τα επτάχρονα δίδυμα.
Κλείσιμο
 
Η προσφορά ζωής των στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού, ίσως και σε μια κίνηση με την οποία προσπαθούν να απαλύνουν τις αρνητικές εντυπώσεις που άφησε η εγκληματική ενέργεια του συναδέλφου τους, θεωρείται συγκινητική.


Video Platform Video Management Video Solutions Video Player {SEO}

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης