«Ποτίζουν» τις αγελάδες για...καλύτερο κρέας!

«Ποτίζουν» τις αγελάδες για...καλύτερο κρέας!

Η πρωτότυπη μέθοδος στη Γαλλία, φαίνεται πως ήδη έχει πιάσει τόπο, αφού έχει δοθεί χαρακτηριστική ονομασία στο κρέας αυτών των αγελάδων, το οποίο προσφέρεται στα καλύτερα γαλλικά εστιατόρια!

«Ποτίζουν» τις αγελάδες για...καλύτερο κρέας!
Η πρωτότυπη μέθοδος στη Γαλλία, φαίνεται πως ήδη έχει πιάσει τόπο, αφού έχει δοθεί χαρακτηριστική ονομασία στο κρέας αυτών των αγελάδων, το οποίο προσφέρεται στα καλύτερα γαλλικά εστιατόρια!

Δύο μπουκάλια από το καλύτερο κρασί τους προσφέρουν καθημερινά σε αγελάδες τους οι κτηνοτρόφοι στη Γαλλία, θέλοντας να δημιουργήσουν το καλύτερο κρέας της Ευρώπης.

Κλείσιμο
Η πρωτότυπη μέθοδός τους φαίνεται πως ήδη έχει πιάσει τόπο, αφού έχει δοθεί χαρακτηριστική ονομασία στο κρέας αυτών των αγελάδων, το οποίο μάλιστα προσφέρεται στα καλύτερα γαλλικά εστιατόρια.

Διαβάστε περισσότερα εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης