Άρπαξαν μισό τόνο χαλκού από υποσταθμό της ΔΕΗ

Άρπαξαν μισό τόνο χαλκού από υποσταθμό της ΔΕΗ

Με τόσο μεγάλο βάρος, το μικρό αυτοκινητάκι δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς που είχαν στήσει μπλόκο για ελέγχους στο Μαυρούδι Θεσπρωτίας

Προαναγγέλλουν κινητοποιήσεις και οι εργαζόμενοι της ΠΟΕ-ΟΤΑ
Άρπαξαν μισό τόνο χαλκού από υποσταθμό της ΔΕΗ
Ένα  μικρό ΙΧ μάρκας FIAT μόλις 500 κυβικών «σήκωνε» μετά βίας τα 500 κιλά καλωδίων χαλκού που είχαν αρπάξει οι τρεις επιβάτες του από το προαύλιο ενός υποσταθμού της Δ.Ε.Η., όπου βρίσκονταν έκθετα χωρίς την παραμικρή φύλαξη! Και δεν ήταν η πρώτη κλοπή που είχαν κάνει.

Με τόσο μεγάλο βάρος, το μικρό αυτοκινητάκι δεν μπόρεσε να ξεφύγει από  τους αστυνομικούς που είχαν στήσει μπλόκο για ελέγχους στο Μαυρούδι Θεσπρωτίας. Το πορτ μπαγκάζ και τα πίσω καθίσματα ήταν γεμάτα καλώδια διαφόρων διαμετρημάτων και οι τρεις νεαροί τσιγγάνοι ηλικίας 22, 21 και 19 χρόνων είχαν στριμωχτεί στα μπροστινά καθίσματα! Έτσι, δεν προέβαλαν την παραμικρή αντίσταση όταν οι αστυνομικοί τους έβαλαν χειροπέδες.

Οι δράστες ομολόγησαν ότι είχαν κλέψει λίγο νωρίτερα τα καλώδια, αλλά  η προανάκριση αποκάλυψε ότι  τους τελευταίους δυο μήνες  έκαναν και επιδρομές σε τέσσερα αγροκτήματα στο Ασπροκκλήσι και το Ράγιο Θεσπρωτίας, από τα οποία είχαν «ξηλώσει» μεγάλες ποσότητες καλωδίων τριφασικού ρεύματος για να πουλήσουν τον χαλκό που περιείχαν.

Κλείσιμο
Οι δράστες συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηγουμενίτσας ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης